|

G-Shock Türkiye 2021 saat modasını açıkladı

Tüm dünya için zorlu geçen 2020 yılını geride bırakmaya günler kala, gözler 2021’in getireceği taze solukta.

iLAN
10:58 - 11/12/2020 Cuma
Güncelleme: 15:51 - 11/12/2020 Cuma
Diğer
G-Shock Türkiye
G-Shock Türkiye
Özellikle saat ve aksesuar tutkunları bu taze soluğun moda dünyasındaki esintilerini merak ederken
, 2021 saat modasını açıkladı. İşte yeni yılın saat trendleri ve G-Shock Türkiye’nin spor saat çizgisini bambaşka bir noktaya taşıyan en özel parçaları!
90
lar modas
ı baskın

Son birkaç yıldır geri dönen 90’lar modası ve o dönemin kaset, grunge, hiphop, dijital ekran gibi simgeleri, 2021 yılında da saat tasarımlarına ilham vermeye devam edecek. Yani Back to 90’s trendi, fuşya ve mor tonlarını da yanına alarak uzun bir süre daha aramızda olacak. G-Shock Türkiye ise özellikle Baby-G koleksiyonuyla 90’ların ruhunu hissettirmeye kararlı.

Çağın ihtiyacı dayanaklılık

Özellikle genç ruhların yaşam temposu her geçen yıl daha da hızlanıyor. Zorluklarla mücadele etme halinin hakim olduğu 2020 geride kalırken, 2021’de işler asla şansa bırakılmayacak gibi görünüyor. Bu yıl saat seçimlerinde de bu tempoya eşlik edebilme kabiliyeti ve dayanıklılık ön plana çıkıyor. G-Shock Türkiye koleksiyonu, ise en olumsuz koşullarda bile dayanıklılığı esas alıyor. Donma noktasının çok altındaki düşük sıcaklıklarda, hızlı sürüş deneyimlerinde ve herhangi bir darbeye maruz kalınacak aktivitelerde dayanıklılığı ve yüksek su geçirmezlik özelliği olan saat modelleri bu yılın favorileri arasında yer alıyor.

Sınırlar zorlanacak

2021 saat modasının öne çıkanlarından biri de sınırları zorlayan modeller olacak. G-Stock Türkiye ise yeni GA-2100 serisi ile bu akımın öncüsü olarak konumlanacak. Zira bu son derece ince yeni modeller, orijinal DW-5000C'nin sekizgen formunu korurken analog-dijital saatlerin pratik ve şık tasarımını da yeni karbon çekirdek koruma yapısı ile koruyor. Olağanüstü güç, çatlama direnci ve dayanıklılık için karbon fiberli ince silikondan yapılan gövde, sınırları zorlamak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında olacak. Lacivert, siyah ve kırmızı renkleriyle birbirinden farklı kombinleri tamamlayacak.

Mat kordonlar ve metalik kadranlar
ö
n planda

Saatte klasik ile modern arasında bir tarz tercih eden aksesuar tutkunlarının imdadına bu yıl mat kordonlar ve metalik kadranlar yetişecek. Özellikle ara renklerin baskın olacağı 2021 saat modasında klasik ve modernin harmanlanışını göreceğiz. Bu harmana öncülük eden G-Shock Türkiye koleksiyonu, hem klasik metal kasalara gold ve roze dokunuşlarla renk katacak hem de soft tonların ağırlıkta olduğu mat kadranlarla moderniz bir karakter kazandıracak.

Hayatı
kola
ylaştıran teknolojiler yine bileğimizde

Teknolojinin durmak bilmeyen gelişimi, saat modasında da spor saat tarzını yeniden çiziyor. Daha önce rahatlığı ve günlük kullanıma uygunluğuyla spor saat kategorisine giren modeller, bugün yerini hayatı kolaylaştıran teknolojilere bırakıyor. Bundan sonra daima hayatımızın bir parçası olacak bu teknolojiler, 2021 saat trendlerinin de başında gelecek. G-Shock Türkiye de kullanıcının ihtiyaçlarına göre tasarlanan; takvim, 12/24 saat formatları, alarm, dünya saatleri, kronometre, bluetooth, termometre, barometre ve altimetre gibi hayatı kolaylaştıran teknolojileri bileklere taşıyan modelleri ile çağın ihtiyaçlarına yanıt verecek. Özellikle G-Shock Türkiye’nin GBD-H1000 koleksiyonu, bluetooth ve nabız ölçer özelliği ile bu yılın en gözde parçalarına sahip.

#G-Shock Türkiye
#saat modelleri
#2021
3 yıl önce