Hafta sonu itibariyle İstanbul’da dondurucu soğuk ve karlı hava etkili oldu. Kendilerine “Sarayburnu Fatihleri” adını veren 10 kişilik arkadaş grubu sabah saatlerinde Sarayburnu sahilinden denize girdi. Termometrelerin 0 dereceyi gösterdiği anlarda soğuk havaya aldırmayan grup üyeleri denizin keyfini çıkardı.
10:47, 15/02/2021, PazartesiG: Güncelleme: 10:51, 15/02/2021, Pazartesi

İstanbul’da karlı havada deniz keyfi

İstanbul'da yoğun kar yağışı etkili olurken, Sarayburnu Sahili'nde bir grup arkadaş dondurucu soğuk havaya aldırmadan denize girdi.

Denize girmeden önce konuşan Hüseyin kahraman, “Bizim için harika bir hava. Hava ne kadar soğuk olursa, su o kadar iyi oluyor. Su daha sıcak oluyor ve fazla etkilenmiyorsun. Arkadaşlarımızla geldik. Sarayburnu Fatihleri olarak tüm Türkiye’ye selam olsun” şeklinde duygularını ifade etti. “Biz burada 365 gün denize giriyoruz”
Denize girmeden önce konuşan Hüseyin kahraman, “Bizim için harika bir hava. Hava ne kadar soğuk olursa, su o kadar iyi oluyor. Su daha sıcak oluyor ve fazla etkilenmiyorsun. Arkadaşlarımızla geldik. Sarayburnu Fatihleri olarak tüm Türkiye’ye selam olsun” şeklinde duygularını ifade etti.
“Biz burada 365 gün denize giriyoruz”
Havanın soğuk olduğunu memnuniyetle karşıladığını ifade eden Ayhan Çetin, “Vücut da dinçleşiyor. Biz burada sürekli 365 gün giriyoruz. Onun için sağlıklıyız. Tabi ki burada sürekli denize girmeyenlere tavsiye etmiyoruz. Çünkü biz burada 365 gün girdiğimiz için vücut alışkın” şeklinde konuştu. “Vücudumuzun bağışıklık sistemi güçlü hale geliyor”
Havanın soğuk olduğunu memnuniyetle karşıladığını ifade eden Ayhan Çetin, “Vücut da dinçleşiyor. Biz burada sürekli 365 gün giriyoruz. Onun için sağlıklıyız. Tabi ki burada sürekli denize girmeyenlere tavsiye etmiyoruz. Çünkü biz burada 365 gün girdiğimiz için vücut alışkın” şeklinde konuştu.
“Vücudumuzun bağışıklık sistemi güçlü hale geliyor”
Soğuk havada suya girmenin korona virüse faydalı olduğunu ifade eden Yüksel Sönmez, “365 gün biz denize girdiğimiz için zaten bizim vücudumuzun bağışıklık sistemi güçlü hale geliyor. Biz grip olmuyoruz. Hasta da olmuyoruz. Bir de alışık olmayanlar da bu soğuk suya girmesinler. Onlardan çok rica ediyorum. Bunu yaz başından başlayıp, 12 ay boyunca 365 gün devam etmeleri lazım. Korona virüse faydası var. Çünkü bağışıklık sistemini çok güçlü tuttuğu için faydası var” dedi.
Soğuk havada suya girmenin korona virüse faydalı olduğunu ifade eden Yüksel Sönmez, “365 gün biz denize girdiğimiz için zaten bizim vücudumuzun bağışıklık sistemi güçlü hale geliyor. Biz grip olmuyoruz. Hasta da olmuyoruz. Bir de alışık olmayanlar da bu soğuk suya girmesinler. Onlardan çok rica ediyorum. Bunu yaz başından başlayıp, 12 ay boyunca 365 gün devam etmeleri lazım. Korona virüse faydası var. Çünkü bağışıklık sistemini çok güçlü tuttuğu için faydası var” dedi.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026