Ne direniş biter ne lider

04:00, 19/10/2024, CumartesiG: Güncelleme: 04:58, 19/10/2024, Cumartesi
Yeni Şafak
Ne direniş biter ne lider

Yeni Şafak Gazetesi'nin 18 Eylül 2024 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 18 Eylül 2024 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 18 Eylül 2024 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

1,8 trilyon liralık sosyal kalkan

Sosyal güvenlik programlarına ayrılan ödeneğin miktarı 2025 yılında 1,8 trilyon lirayı bulacak. Sosyal yardımlaşmaya 362 milyar lira, istihdamın güçlendirilmesine ise 311 milyar lira ödenek ayrılacak. Engellilerin toplumsal hayata katılımı ve özel eğitim için de 192 milyar liralık bütçe tahsis edilecek.

1,8 trilyon liralık sosyal kalkanSosyal güvenlik programlarına ayrılan ödeneğin miktarı 2025 yılında 1,8 trilyon lirayı bulacak. Sosyal yardımlaşmaya 362 milyar lira, istihdamın güçlendirilmesine ise 311 milyar lira ödenek ayrılacak. Engellilerin toplumsal hayata katılımı ve özel eğitim için de 192 milyar liralık bütçe tahsis edilecek.

Ne lider biter ne direniş

Gazze'de bir yıldır soykırım işleyerek 42 bini aşkın Filistinliyi öldüren işgalci güç İsrail, Filistin direnişinin liderleri İsmail Heniyye ve Yahya es-Sinvar'ı şehit ederek "Zafer pozu" verdiğini düşünüyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Sinvar'ın şehadetiyle direnişi kıracaklarını ilan ederken, Filistin direnişi 100 yıllık tarihinde hiçbir zaman lider sorunu yaşamamakla dikkat çekiyor. Gazze'nin kurtuluşu, Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü, insanlık onuru için kahramanca mücadele eden ve bu uğurda şehit olan Yahya Sinvar da son nefesine kadar işgale direnerek can verdi.

Ne lider biter ne direnişGazze'de bir yıldır soykırım işleyerek 42 bini aşkın Filistinliyi öldüren işgalci güç İsrail, Filistin direnişinin liderleri İsmail Heniyye ve Yahya es-Sinvar'ı şehit ederek "Zafer pozu" verdiğini düşünüyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Sinvar'ın şehadetiyle direnişi kıracaklarını ilan ederken, Filistin direnişi 100 yıllık tarihinde hiçbir zaman lider sorunu yaşamamakla dikkat çekiyor. Gazze'nin kurtuluşu, Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü, insanlık onuru için kahramanca mücadele eden ve bu uğurda şehit olan Yahya Sinvar da son nefesine kadar işgale direnerek can verdi.

Aslan yeni rekor için Antalya’da

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, milli takım arasından Antalyaspor maçıyla çıkıyor. En yakın rakibinin 4 puan önünde zirvede bulunan sarı-kırmızılı takım, bugün 3 puan alıp, üst üste 13 deplasman maçını kazanmak ve Süper Lig tarihinin rekorunu kırmak istiyor.

Aslan yeni rekor için Antalya’daSüper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, milli takım arasından Antalyaspor maçıyla çıkıyor. En yakın rakibinin 4 puan önünde zirvede bulunan sarı-kırmızılı takım, bugün 3 puan alıp, üst üste 13 deplasman maçını kazanmak ve Süper Lig tarihinin rekorunu kırmak istiyor.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026