|

7 Ocak’ı bekleyin

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, cumayı Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Namaz çıkışı açıklama yapan Yıldırım, “Eyüp’ten yola çıkıyoruz. 7 Ocak’ta bir tanışma toplantısı yapacağız. 15’inden itibaren projelerimizi ilçe adaylarımızla duyuracağız” dedi.

Fatih Özer
04:00 - 5/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 01:34 - 5/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Binali Yıldırım
Binali Yıldırım

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Yıldırım’a, MHP’li TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, AK Parti ve MHP Milletvekilleri, AK Parti ve MHP’li belediye başkanları ile 39 ilçe başkan adayı da eşlik etti.

YOLA ÇIKIYORUZ

Çıkışta Yıldırım, "İlçelerimizin adayları ile Eyüp'te namazımızı kıldık ve buradan yola çıkıyoruz. İnşallah İstanbullulara sadece hizmet değil, İstanbulluların gönlüne girmeyi, İstanbulluları da abad etmeyi şahsım ve arkadaşlarım adına vadediyorum" dedi.

İMAMOĞLU’NA MESAJ

Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü: Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. İstanbul projeleriyle ilgili 7 Ocak Pazartesi günü basınla bir değerlendirme, tanışma toplantısı yapacağız. Orada projelerimizin ipuçlarını vereceğiz. 15 Ocak'tan itibaren de yoğun bir şekilde ilçe belediye başkan adaylarımız, biz İstanbul ile ilgili projelerimizi, önerilerimizi ve İstanbulluların bizden beklediklerini kapsamlı bir şekilde çeşitli vesilelerle duyuracağız. Bu süreçte konuşmaktan çok vatandaşı dinleyeceğiz.

FAYTON İÇİN YASA

Ticari amaçlı kullanılmasını doğru bulmuyorum. Tasvip etmiyorum. Hayvan haklarını korumak görevimiz. Oradaki esnafla görüşerek bu rezilliğe bir son vereceğiz.Yakın zamanda hayvan haklarıyla ilgili bir kanun teklifi de gündeme gelecek."

Yıldırım, Deniz Baykal’la ilgili bir soru üzerine ise, “Sayın Baykal’ı ziyaret ettim. Zihinsel fonksiyonları çok yerinde, her şeyi çok iyi hatırlıyor. Çok moralli buldum, çok güzel karşıladı” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANLARI BULUŞTU

Cuma namazı öncesi, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür'ü ziyaret etti. Şenocak, "Cumhur İttifakı, bir Türkiye gönül ittifakıdır" dedi. Gür de, "Hem Yıldırım'ın seçimi kazanması için hem de 39 ilçede Cumhur İttifakı'nın adayları kazanması için MHP Teşkilatı, üzerine düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacaktır" şeklinde konuştu.

  • Akbulut’tan Yıldırım’a tebrik
  • Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için tebrik etti. Akbulut, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı telefonla aradı. Yıldırım'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için tebrik eden Akbulut, kendisine seçim süreci için başarı diledi.
#Binali Yıldırım
#İstanbul
#Seçim
#Aday
#Projeler
5 yıl önce