Ankara'da tek katlı evde çıkan yangın söndürüldü
23:44, 25/05/2026, Pazartesi
DHA

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler tarafından soruşturma başlatıldı.
Ankara’nın Çubuk ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangın, bitişikteki evlere de sıçradı. Yeşilkent köyünde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesiyle söndürülürken olayda can kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangın, ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla söndürüldü.
Yangın, saat 21.00 sıralarında ilçe merkezine 36 kilometre uzaklıkta bulunan Yeşilkent köyünde çıktı. Nurullah ve İsmail Babacan’a ait kullanılmayan müstakil evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevler bitişikteki evlere de sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler soruşturma başlatıldı.

Gündem
Bilecik'te yüksekokulda çıkan yangın kontrol altına alındı

Gündem
Datça’da işletme bacasında yangın çıktı

Gündem
Antalya'da otluk alanda çıkan yangın ormana sıçradı



Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.