|

Ataşehir hizmet bekliyor

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Türkiye’nin en kalabalık yedinci mahallesi İçerenköy’de esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Fatih Özer
04:00 - 16/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 03:31 - 16/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Sokak sokak gezdiği Ataşehir’de esnaf ve vatandaşlardan oy isteyen İsmail Erdem, büyük ilgi görüyor.
Sokak sokak gezdiği Ataşehir’de esnaf ve vatandaşlardan oy isteyen İsmail Erdem, büyük ilgi görüyor.

“İçerenköy, ölçeği ile en büyük, hizmet noktasında ise en geri kalmış mahallelerden biri” diyen Erdem, “Mahallemiz dertli. Komşularımız hizmet bekliyor” şeklinde konuştu.

10 YILI TELAFİ EDECEĞİZ

İsmail Erdem’in projelerinin Ataşehir’e vizyon kazandıracağını söyleyen İçerenköylü vatandaşlar, Erdem’in seçilmesiyle 31 Mart’ta kazananın Ataşehir halkı olacağını vurgularken; Erdem ise şunları söyledi: “1 Nisan’dan sonra hızlı şekilde hayata geçireceğimiz vizyon projelerimiz var. Gece gündüz çalışacak ve Ataşehir’in kaybettiği 10 yılı telafi edeceğiz.”


İLK İŞ İMAR SORUNU

Ataşehir’in imar sorunlarını çözdükten sonra Cumhuriyet Meydanı’nı Ataşehir’e kazandıracaklarını kaydeden İsmail Erdem, “Millet Bahçeleri, teleferik hattı, bin 200 yataklı hastane gibi çok sayıda önemli projeyi Ataşehirlilerin hizmetine sunacağız. Hayali olmayanın üretimi olamaz. Hayal olmadan proje olmaz. Proje olmadan üretim gerçekleşmez” dedi.

#AK Parti
#Ataşehir
#İsmail Erdem
5 yıl önce