|

Çankırı'da TIR otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde TIR'ın otomobilin üzerine devrildi. İlk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Bölge çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerinde incelemeler sürüyor.

12:54 - 30/03/2024 Cumartesi
Güncelleme: 13:42 - 30/03/2024 Cumartesi
AA
4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı
4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı

Çankırı'da TIR, arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına çektiği otomobilin üzerine devrildi. Kazada 4 kişi öldü, 2'si polis, 3 kişi yaralandı.


Kaza, İstanbul-Samsun kara yolu Çerkeş ilçesi Göynükçukuru köyü mevkisinde meydana geldi. Arızalanan otomobili sürücüsü yol kenarına park edip yardım istedi. Gelen polis ekipleri, yol güvenliği için çalışma yaptı. Bu sırada aynı yöne giden yabancı uyruklu S.N. yönetimindeki TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, otomobilin üzerine devrildi. Kazada, 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis, 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.


Çankırı Valiliğinden açıklama

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, kaza yerinde inceleme yaparak, yetkililerden bilgi aldı. Vali Taşolar,
"Yaralılardan 2'si polis memuru arkadaşımız, Karabük'te tedavi altındalar. Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür, kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı bilgi vereceğiz"
dedi.


#Çankırı
#kaza
#trafik
1 ay önce