|

CHP pankart kesmeye doyamadı

DSP Pendik Belediye Başkan Adayı Murtaza Sasa, 12 pankartının CHP teşkilatı tarafından kesildiğini iddia etti. Olaya tepki gösteren Sasa, “Bunların tamamı zillet ittifakı” dedi

Fatih Özer
04:00 - 15/03/2019 Cuma
Güncelleme: 02:25 - 15/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
DSP Pendik Belediye Başkan Adayı Murtaza Sasa'nın kesilen pankartı.
DSP Pendik Belediye Başkan Adayı Murtaza Sasa'nın kesilen pankartı.

CHP yeni bir pankart kese kriziyle yeniden gündeme geldi. DSP Pendik Belediye Başkan Adayı Murtaza Sasa, CHP Pendik yönetimi tarafından ilçenin çeşitli noktalarına asmış olduğu pankartların kesildiğini iddia etti. Pankart kesme saldırısını alçaklık olarak nitelendirilen Sasa, “Biz emekçi insanlarız. Kendi paramızla yaptırdığımız pankartları bir gecede kestiler. Kesilen pankartların üzerlerine ise CHP’nin Pendik adayının pankartlarını astılar” dedi.

DEVŞİRMELERLE YOLA ÇIKMADIK

Kendilerini sözde emekçi olarak tanıttıklarını ancak seçim için her türlü sabotajı yaptıklarını söyleyen Sasa, Adaylıktan çekildi söylentisi çıkarıyorlar. Biz 31 Mart’a kadar sahada olacağız. Pendik ve Türkiye’nin genelinde tek sol parti DSP’dir. Biz devşirmelerle yola çıkmadık. Solcu arkadaşlarımızla seçime giriyoruz. CHP’nin bu eylemi zillet ittifakının göstergesidir” şeklinde konuştu.

#DSP
#Murtaza Sasa
#Pendik
#Pankart
#CHP
5 yıl önce