CHP rozeti işportaya düşürülemez

04:00, 04/03/2025, Salı
Yeni Şafak
CHP rozeti işportaya düşürülemez
Adnan Beker, Oğuz Kaan Salıcı, Faik Öztrak.

İYİ Parti'den istifa edip yoluna bağımsız devam eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, büyük bir sürpriz yaşanmazsa bugün CHP’ye katılacak.

TBMM grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in rozet takacağı Beker, partiyi ikiye böldü. İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabından “Sayın Adnan Beker’in partimize katılacağına ilişkin haberlerin doğru olmamasını umuyorum. Siyasi hafıza, ilkelere bağlılık ve ahlaki tutarlılık, siyasetin temel taşlarıdır. 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’nın ortak adayına oy vermediğini beyan eden, Erdoğan’ı destekleyen, Altılı Masa hakkında ‘Pursaklar Belediyesi’ni bile yönetemez’ gibi sığ ifadeler kullanan Beker’in Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılması, parti örgütümüzde ve tabanda haklı soru işaretleri yarata-caktır. Bu görüş dahi Beker’in partimize katılmasını izah etmekte yetersiz kalır. CHP rozeti işportaya düşürülemez” ifadelerini kullandı. Beker’in CHP’ye katılmasına bir tepki de Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’tan geldi. Öztrak, "Yaptığı açıklamalarla başta CHP kadrolarına ve kurumsal kimliğine sistemli olarak saldıran bağımsız milletvekilinin, partimize geçeceğine dair haberlerin doğru olmadığını umuyorum” ifadelerini kullandı.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

MYK sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel ise “Parti içi meselelerin sosyal medya üzerinden konuşulmasını doğru bulmam. Mücadelenin içerisinde yer almak isteyen herkese kapımız açık” dedi.


Eski DEVA’lı CHP yolunda
Gündem
Eski DEVA’lı CHP yolunda
Seçim yaklaşınca görüşürüz
Gündem
Seçim yaklaşınca görüşürüz
Adaylık giderse CHP’ye başkan olacak
Gündem
Adaylık giderse CHP’ye başkan olacak

Başlıklar :CHPSiyasetPolitika
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026