|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO’ya Finlandiya ve İsveç’in girmesine 'hayır' diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza söyledik, yolumuza bu şekilde devam edeceğiz" dedi.

12:10 - 19/05/2022 Perşembe
Güncelleme: 13:40 - 19/05/2022 Perşembe
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” programında, Türkiye’nin farklı illerinden gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğiz. İsveç tam bir terör yuvasıdır." ifadelerini kullandı.

Ukrayna Rusya ilişkilerine de değinen Erdoğan "Gerek Rusya gerek Ukrayna'yla ilgili denge politikası güdüyoruz ve bu politikada ne Sayın Putin ile ne Zelenski ile bağları koparıp atmaya asla niyetim yok" dedi.


"Bir ihtimal kaldırmayacağız"

Atatürk Havalimanı tartışmasına ilişkin açıklama yapan Erdoğan, "Bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız yeşil alanları zenginleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Raket tutma stilimi soran genç kardeşimle dünyadaki örneklerden konuştuk

Erdoğan, "Raket tutma stilimi soran genç kardeşimle dünyadaki örneklerden konuştuk. Bu tarzın son zamanlarda bazı dostlarla yaptığımız müsabakalarda nasıl işe yaradığından bahsettim" şeklinde konuştu.



#Erdoğan
#Finlandiya
#İsveç
2 yıl önce