Ehliyet sınavında kalp krizi geçirip motosikletle kaza yapan Üzeyir kurtarılamadı
14:51, 28/12/2025, Pazar
DHA

Hazar, doktorların müdahalelerine rağmen kalp krizinden hayatını kaybetti.
Aydın'da ehliyet almak için girdiği sınavda kalp krizi geçirip motosikletle kaza yapan Üzeyir Hazar (18), ağır yaralandı. Hazar, kaldırıldığı hastanede kalp krizinden hayatını kaybetti.
Kaza, saat 12.30 sıralarında Denizli Bulvarı’nda meydana geldi. Üzeyir Hazar, ehliyet almak için girdiği sınavda 09 ABS 178 plakalı motosikletini kullanırken kalp krizi geçirdi. Hazar’ın kontrolünü yitirdiği motosiklet devrilip, sürüklendi. Daha önce 2 kez açık kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen Hazar, ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine gelen ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Hazar, doktorların müdahalelerine rağmen kalp krizinden hayatını kaybetti.

Gündem
Karabük'te ağaçlar devrildi yol kapandı: Araçlar kaza yaptı

Gündem
Çarpmamak için manevra yapan taksi yan yattı

Gündem
Kardan kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi

Gündem
Sultanbeyli’de alkollü sürücü dehşet saçtı: 4 yaralı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.