Halfeti’de sokak köpeği dehşeti: 3 yaşındaki çocuk yaralandı
23:25, 03/08/2026, Pazartesi
IHA

3 yaşındaki İslim Erva E.’ye sahipsiz sokak köpeği saldırdı
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde annesiyle yolda yürürken sahipsiz sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 3 yaşındaki İslim Erva E. yaralandı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen küçük çocuğun ardından ilçe sakinleri başıboş köpeklere karşı önlem alınmasını istedi.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde annesiyle birlikte sokakta yürüyen 3 yaşındaki çocuğa, sokak köpeği saldırdı. Yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Halfeti ilçesine bağlı Karaotlak Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta annesiyle yürüyen İslim Erva E.’ye bir anda sahipsiz sokak köpeği saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk, ihbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince ambulansla Halfeti Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan çocuk, yapılan tetkiklerin ardından taburcu edildi.
Vatandaşlar belediyeye çağrıda bulundu
Olayın ardından vatandaşlar, Halfeti’de daha önce de benzer köpek saldırılarının yaşandığını belirterek sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kalıcı önlemler alınmasını istedi. İlçede başıboş köpeklerin tehlike oluşturmaya devam ettiğini ifade eden vatandaşlar, özellikle çocukların güvenliği için Halfeti Belediyesi ve ilgili kurumların gerekli çalışmaları bir an önce hayata geçirmesini talep etti.

Gündem
Samsun’da pitbull dehşeti: Küçük kızı yere savurdu köpeğini ise ağır yaraladı

Gündem
Bolu’da 7 yaşındaki çocuğu kalçasından ısıran köpeğin sahibinden pes dedirten savunma

Gündem
Karaman'da 3 yaşındaki çocuğa köpek saldırısı: Serbest bırakılan zanlı itiraz üzerine tutuklandı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.