Hayvanlarını beslemek isterken canından oldu
18:13, 10/10/2026, Cumartesi
DHA

Gündüz Esenoğlu’nun cenazesi incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Eskişehir'de bir vatandaş, hayvanlarını beslemek için çalıştırdığı yem kırma makinesine düşerek hayatını kaybetti. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, 63 yaşındaki vatandaşın cenazesi incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Eskişehir’de Gündüz Esenoğlu (63), hayvanlarını beslemek için çalıştırdığı yem kırma makinesine düşüp, hayatını kaybetti.
Olay, Tepebaşı ilçesine bağlı kırsal Gündüzler Mahallesi’nde meydana geldi. Gündüz Esenoğlu, hayvanlarını yemlemek için yem kırma makinesinin başına geldi. Kısa bir süre sonra ise makinenin içine düştü.
Olay yerinde hayatını kaybetti
Durumu fark eden yakınlarının ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Esenoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Esenoğlu’nun cenazesi savcılık ve jandarma incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Gündem
Eskişehir'de uyuşturucu operasyonları: Üç şüpheli tutuklandı

Gündem
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak'tan muhalefete zehir zemberek sözler: 'Koltuk için böbreklerini verirler'

Gündem
'Dur' ihtarına uymadı: Ehliyetsiz sürücüye 400 bin TL'lik ceza