|

İftiralara cevap verdik

DGM'de linç kampanyasıyla ilgili ifade veren gazetemiz sahibi Ahmet Albayrak,"İftiralara cevap verdik. Buradan alnımızın akıyla çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
00:00 - 20/09/2001 Perşembe
Güncelleme: 15:01 - 3/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Albayrak, İstanbul DGM'de Albayrak Şirketler Grubu hakkında başlatılan "linç kampanyası" hakkında ifade verdi. Albayrak, ifade sonucunda suçsuzluklarının bir kez daha kanıtlandığını belirterek, "Buradan alnımızın akıyla çıkıyoruz" dedi. Beşiktaş'ta bulunan DGM Cumhuriyet Savcılığı'na kendi araçlarıyla gelen Albayrak kardeşlerden Ahmet ile Nuri Albayrak'ın ifadesini, soruşturmayı yürüten DGM Soruşturma Savcısı Abdülaziz Özatlan aldı.



Yaklaşık 2 saat süren ifade verme işleminin ardından DGM'den ayrılırken bir açıklama yapan Ahmet Albayrak, suçsuzluklarının bir kez daha ispatlandığını söyledi. Ahmet Albayrak, gazetecilerin, "Muzaffer Albayrak da ifade verecek mi?" şeklindeki sorusunu, "O aranmıyor ki" diye cevapladı. Nuri ve Ahmet Albayrak, DGM'den kendi araçlarıyla ayrıldılar.



Savcı Özatlan'a Albayrak Şirketler Grubu ve kendileri hakkındaki suçlamaların doğru olmadığını söylediklerini kaydeden Ahmet Albayrak, "İftiralara cevap verdik. DGM'den alnımızın akıyla çıkıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Albayrak kardeşlerden Muzaffer Albayrak'ın ise DGM'ye ifade vermesi için çağrılmadığı öğrenildi.



#Albayrak A.Ş
#Ahmet Albayrak
#Nuri Albayrak
#Mustafa Albayrak
#Muzaffer Albayrak
#DGM
23 yıl önce