|

İstanbul CNR’da Okuyacak

10. CNR Kitap Fuarı, 10 Mart’ta başlıyor. 20 ülkeden yerli ve yabancı 350 yayınevini ağırlayacak fuarın bu yılki teması 'Oku' olarak belirlendi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 31/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:32 - 31/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Bu yıl fuara, 450 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor
Bu yıl fuara, 450 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor

Yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yazarı konuk etmeye hazırlanan, Pozitif Fuarcılık ve Basın Yayın Birliği iş birliğinde organize edilecek CNR Kitap Fuarı için geri sayım başladı. 10-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuarın bu yılki teması 'Oku' olacak. Gerçekleştirilecek etkinliklerde, okumanın önemi ve kitapların hayatımız üzerindeki gücünü ifade edecek binin üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek.

ÜSTAD NECİP FAZIL SERGİSİ AÇILACAK

Fuar kapsamında düzenlenecek düşünce ve ruh dünyamızın mimarı Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in özel sergisine ziyaretçilerin ilgisinin büyük olacağı ön görülüyor. Kısakürek’in özel eşyalarından oluşacak sergide, eserleri ve insanların üzerlerindeki etkilerine dair sesli, görüntülü, basılı malzemeler ve şiirleri sergilenecek. Bu yıl fuara, 450 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.


Onur yazarı Alev Alatlı

Türk edebiyatının usta ismi Alev Alatlı, CNR Kitap Fuarı’nın onur yazarı olacak. Edebiyat alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne sahip olan Alev Alatlı, fuar süresince imza günleri, panel ve söyleşilerde okurlarıyla buluşacak. Alev Alatlı için hazırlanacak özel bölümde Batı’ya Yön Veren Metinler, Beyaz Türkler Küstüler gibi yazarın öne çıkan kitapları sergilenecek. 2-11 Mart tarihleri arasında Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Arapça Kitap Fuarı düzenlenecek.

#CNR
#Kitap
6 yıl önce