|

Mağdurlardan Oktar'a: Tasması dışarıda

Geçtiğimiz gün düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar ve beraberindekilerin İstanbul Emniyet'indeki sorgusu devam ederken, örgütün mağdur ettiği vatandaşlar bugün emniyet önünde basının karşısına geçti. Açıklamada "Mağdurlar olarak bu açıklamayı yapıyoruz" ifadesini kullanılırken, Adnan Oktar ve çevresindekilerin FETÖ'nün emniyet ve yargıda güçlü olduğu dönemlerde özellikle korunduğu vurgusu yapıldı.

Yeni Şafak ve
14:59 - 13/07/2018 Cuma
Güncelleme: 16:34 - 13/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
Adnan Oktar mağdurları İstanbul Emniyet'i önünde açıklamada bulundu.
Adnan Oktar mağdurları İstanbul Emniyet'i önünde açıklamada bulundu.

Adnan Oktar ve ekibine yönelik operasyonun yankıları sürerken, bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde örgüt mağdurları bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Mağdurlar ve Müslümanlar olarak buradayız" ifadesi kullanılırken, Oktar ve çevresindekiler ağına düşürdükleri vatandaşlar ve Türkiye aleyhine faaliyetlerine ilişkin de bilgi verildi.

"Başkan Erdoğan'a teşekkür ederiz"

Grup adına açıklamada bulunan Ümit Kuruca, uzun yıllar Adnan Oktar'ın yanında kaldığını belirterek, açıklamayı mağdur olan anne-babalar, kardeşler, aileler ve en önemlisi Müslümanlar olarak yaptıklarını vurguladı.

Oktar ve suç ortaklarının yakalanmasında en büyük emeğin Başkan recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğunun altını çizen Kuruca, "Sayın Başkanımızın yanı sıra İstanbul Cumhuriyet Başsavcımıza ve İstanbul Emniyet Müdürümüz ile operasyona imza atan mali şube polislerine çok teşekkür ederiz" dedi.

"Bu yapının tasması dışarıda"

"Adnan Oktar suç örgütü denen bu yapı dinimize göz dikmiştir" diyen Kuruca, şöyle devam etti:

"Sadece dinimize de değil aynı zamanda hak ve güzel olan her şeye göz dikmiş tasması dışarıda olan sinsi bir oluşumdur.

Küçük kız çocuklarıyla ilişkiye giren bu alçak yapı ülkemizle ilgili her türlü dezenformasyonun arkasındadır. Bu zalim örgüt ülkemizi her zaman arkadan vuran FETÖ'nün şubesi olarak faaliyet göstermektedir."

"FETÖ tarafından korundular"

Kurucu ayrıca, Oktar ve beraberindekiler FETÖ'nün hukuk ve emniyet yapılanmasıyla koruma altına alındığının altını çizerek, "15 Temmuz'dan sonra milletimizin şahlanışıyla hem FETÖ hem de Oktar layığını buldu. Mağdur olan herkese çağrıda bulunuyorum; devletimize güvenin ve suç duyurusunda bulunun" ifadesini kullandı.

#FETÖ
#Adnan Oktar
#Mağdurlar
6 yıl önce