|

AK Parti'den yeni 'Dombra' sürprizi

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal seçim beyannamesini yarın açıklayacaklarını belirterek ilk mitingin Erzurum'da son miting ise İstanbul'da yapılacağını açıkladı. Ünal ayrıca 'Yarınki tanıtım toplantısında 'Dombra'nın bestecisi Aslanbek çok güzel bir parça hazırladı, yarın onu dinleyeceğiz' dedi.

Yeni Şafak
14:06 - 23/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:50 - 23/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Ünal'ın açıklamalarından satır başları...

Cumhur ittifakı olarak birlikte yürüteceğimiz bazı kampanya faaliyetleri olacak. Bunları yarından sonra milli mütabakat komisyonu üzerinden istişarelerle sürdüreceğiz. İstanbul ya da başka bir mitingimizi cumhur ittifakı mitingi olarak planlamayı düşünüyoruz.

Çok farklı bir beyanname göreceksiniz. Bir yeni sistem modeli ile 24 Haziran'a gidiyoruz. 2007'de milletimizin cumhurbaşkanımızı ben seçeceğim kararı ile, 2014'te ilk defa halkımız cumhurbaşkanını seçti. Keskin kuvvetler ayrılığına dayalı, güçlü hükümet, güçlü Meclis esasına dayalı olacak. Beyannamemizi yeni model ne gibi değişiklikler getiriyor, bunu anlattık. Önümüzdeki 10 yılda yeni bir toplum modeli ortaya çıkıyor. Yeni toplum biçimine, sanayi biçimi yeni dijital dönüşümüne yönelik beyanname hazırlandı. Önlemler ve projeler getirdi AK Parti. Yeni bir başlangıçla, yine yaparsa AK Parti yapar diyeceğiz. Vakit AK Parti vakti sloganıyla hazırlanıyoruz.


AK Parti listelerinden aday gösterilen BBP'liler de yarın burada bizimle birlikte olacak. Aslanbek çok güzel bir parça hazırladı, yarın onu dinleyeceğiz. Türkiye'ye dönük, birlik beraberliğe dönük müzikler var, AK Parti'ye dönük müzikler var.

#Mahir Ünal
6 yıl önce
default-profile-img