Manisa'da halı sahada kalp krizi geçiren öğretmen öldü
10:39, 17/02/2026, Salı
AA

Sarıçam, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde halı sahada fenalaşan 45 yaşındaki öğretmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
İlçedeki bir halı sahada arkadaşlarıyla maç yapan Vedat Sarıçam, oyunun son anlarında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
İlk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Sarıçam, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda görev yapan evli ve 3 çocuk babası Sarıçam'ın cenazesinin, Hacıbey Camisi'nde kılınacak namazın ardından Alaşehir Yeni Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Hayat
Araştırma: Elektronik sigara kalp krizi riskini artırabilir

Hayat
Mide ağrısı deyip geçmeyin: Kalp krizi sinyali olabilir

Gündem
Ehliyet sınavında kalp krizi geçiren aday hayatını kaybetti

Gündem
Ağabeyinin ölüm haberini aldı: Aynı gün kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.