|

Murat Ülker yıllar sonra itiraf etti

Türkiye'nin gıda devi Ülker'in sahibi Murat Ülker, ilginç bir anısını paylaştı. Ülker'in ilk iş deneyimindeki başarısızlığını twitter hesabından, gençlere itiraf etmesi dikkat çekti.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 16/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 11:08 - 16/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Murat Ülker yıllar sonra itiraf etti
Murat Ülker yıllar sonra itiraf etti

Twitter hesabından genç girişimcilere sürekli tavsiyeler veren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Ülker iş dünyasındaki bir başarısızlığını itiraf etti.

Ülker gibi Türkiye'nin en eski markalarından birine sahip olan Yıldız Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker sosyal medyadan genç girişimcilere uyarılarda bulundu. Ülker, gençlik yıllarındaki iş hayatından örnekler vererek, ilk girişimlerini anlattı. Murat Ülker, iş dünyasında genelde başarı öykülerinin anlatıldığını, başarısızlıkların ise pek paylaşılmadığını kaydederek babasıyla yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.

Ekmek artık aslanın midesinde

Ülker, 'Gençler! Ekmek aslanın midesinde! Yükselmenin yolu azimde. Başarı öyküleri yanıltmasın;başarısızlıklar genelde paylaşılmaz ama öğreticidir. Mesela ben! İlk fabrikamı kurdum; adı Murat Kimya idi. Babam 'hemen sat, gel Ülker'de işe başla' demişti. 2 yıl sürdü maceram :)' ifadelerini kullandı.

10 yıl önce