|

Sarallar'a operasyon: 9 gözaltı

Etiler’de Kadayıfçıoğlu olarak bilinen suç örgütünün lideri Veysel Sarıoğlu ve 2 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırı ile ilgili İstanbul polisinin düzenlediği operasyonda, Sarallar suç örgütü bağlantılı 9 şüpheli gözaltına alındı. Saldırının, petrol kaçakçılığından elde edilen kayıt dışı paralar ile ilgili olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak ve
16:50 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:29 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gecenin ardından, hareketliliğin durmadığı İstanbul'da, suç örgütlerine karşı operasyonlar da bir yandan devam ediyor. Etiler Nispetiye caddesinde yaşanan silahlı çatışma ile ilgili İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı. Tespit edilen adreslere düzenlenen baskınlarda, Sarallar suç örgütü ile bağlantılı 9 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.



SUÇ ÖRGÜTLERİ ÇATIŞTI


Nispetiye Caddesi'nde yaşanan çatışmada, Kadayıfçıoğlu olarak bilinen suç örgütünün lideri Veysel Sarıoğlu ile birlikte Tufan Gedik ve Yakup Oral hayatını kaybetmiş 3 kişide yaralanmıştı. Konuyla ilgili çalışma başlatan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilen ve "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne bağlı oldukları belirlenen 9 şüpheliyi dün düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda, 7 tabanca, 1 pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Saldırının, petrol kaçakçılığından elde edilen kayıt dışı paranın paylaşımı sırasında çıkan husumet üzerine meydana geldiği ifade edildi.






#Sarallar
#Operasyon
#İstanbul
8 yıl önce