|

5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Osmaniye’de bir korkutan deprem daha

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bir korkutan deprem daha meydana geldi. Kadirli ilçesi gece yarısı 3.9 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı. Kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

07:24 - 13/10/2022 Perşembe
Güncelleme: 07:41 - 13/10/2022 Perşembe
IHA
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde dün meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde Ahmet ve Fadime Mert çiftinin evi hasar gördü.
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde dün meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde Ahmet ve Fadime Mert çiftinin evi hasar gördü.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 02.04’te merkez üssü Kadirli ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sarsıntı, Kadirli’nin yanı sıra il merkezi ile çevre ilçelerden de hissedildi. İlk belirlemelere göre deprem kısa süreli paniğe neden olurken herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.09'da Akdeniz'de, Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deniz yüzeyinin 28,57 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, Kaş'a 154 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

#Osmaniye
#Deprem
#Kadirli
#Düziçi
1 yıl önce