|

Osmaniye'de 5,1 büyüklüğünde deprem

AFAD'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 18.48'de gerçekleşen depremin derinliği 7 km olarak açıklandı. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından olumsuz bir ihbar yapılmadı.

18:56 - 11/10/2022 Salı
Güncelleme: 20:14 - 11/10/2022 Salı
Yeni Şafak
Arşiv.
Arşiv.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde saat 18.48'de bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

  • AFAD'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğünün 5,1 derinliğinin ise 7 km olduğu ifade edildi.

OLUMSUZ BİR İHBAR YAPILMADI

Çevre illerden de hissedilen depremin ardından olumsuz bir ihbar yapılmadı.

AFAD, gelişmelerin takip edildiğini duyurdu.

VALİ YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, AA muhabirine, "Şu ana kadar herhangi olumsuz bir ihbar almadık, kent genelinde taramalarımız sürüyor." dedi.

BAKAN KOCA: 8 KİŞİ PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, 8 kişinin olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığını bildirdi.

Bakan Koca, "Osmaniye Düziçi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, şu an itibarıyla 8 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.


#Osmaniye
#AFAD
#Deprem
2 yıl önce