|

Trafik kazası geçiren AK Parti milletvekili taburcu edildi

Geçirdikleri trafik kazası sonrası hastanede tedavi altın alınan aralarında AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz'inde olduğu yaralılar taburcu edildi.

Yeni Şafak
23:09 - 29/10/2017 Pazar
Güncelleme: 23:34 - 29/10/2017 Pazar
AA
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin'in de bulunduğu otomobilin bir başka otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan Tin ile AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, eski milletvekili Mehmet Yüksel ile Şahin Tin'in danışmanı Kadir Demir tedavi gördükleri hastaneden taburcu oldu.

Dün, Kadir Demir'in kullandığı 20 FN 001 plakalı otomobilin Kumkısık Mahallesi Menderes Bulvarı'nda, Ali Durna idaresindeki 20 ZH 916 plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan Şahin Tin, Necip Filiz ile eski AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel'in hastanedeki tedavileri tamamlandı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yaptığı açıklamada, hastanedeki tedavinin ardından taburcu olduklarını belirterek, "Ziyaretimize gelen, telefon ile arayan, dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Tedavim bel korsesiyle devam edecek. Zorunlu istirahat olsa da çok şükür iyiyiz." dedi.

  • Kadir Demir yönetimindeki 20 FN 001 plakalı otomobil, Merkezefendi ilçesi Kumkısık Mahallesi Menderes Bulvarı'nda, Ali Durna idaresindeki 20 ZH 916 plakalı otomobille çarpışmış, kazada otomobillerdeki 8 kişi yaralanmıştı.
#Denizli
#Milletvekili
#Trafik kazası
#Taburcu
6 yıl önce