|

Yine ucuz atlattık

İstanbul'da son bir haftada Sütlüce ve Sancaktepe'de yaşanan üç göçüğün ardından dün de Ümraniye'de inşaatın perde duvarı çöktü. Yüreklerin ağızlara geldiği olayda sadece araçlar hasar görürken, yine faciadan dönüldü.

Yeni Şafak
04:00 - 31/07/2018 Salı
Güncelleme: 01:47 - 31/07/2018 Salı
Yeni Şafak
​İstanbul'da sağanak yağışların da etkisiyle peş peşe yaşanan göçükler korkuttu.
​İstanbul'da sağanak yağışların da etkisiyle peş peşe yaşanan göçükler korkuttu.

İstanbul'da sağanak yağışların da etkisiyle peş peşe yaşanan göçükler korkuttu. Beyoğlu-Sütlüce'de çöken 4 katlı bina ile başlayan ve Sancaktepe'deki 2 ayrı göçükle devam eden göçükler zincirine Ümraniye de eklendi. Bu olay da ucuz atlatıldı. Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi içerisindeki Site Yolu Caddesi'nde devam eden inşaatın perde duvarı, dün çöktü. Yolda park halinde bulunan otomobil ve hafif ticari araç ile kamyonet 20 metre derinliğindeki çukura yuvarlandı.


ARAÇLAR HURDA YIĞININA DÖNDÜ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri. çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler, araçları kurtarmak için seferber oldu. İlk olarak, 34 USR 90 plakalı hafif ticari araç, vinç yardımıyla çıkarıldı. Aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü. Çökme sonucu kısmen hasar gören çukurun kenarındaki 34 FV 2014 plakalı otomobil de vinçle çekildi. Otomobil, sahibine teslim edildi. Göçüğün büyümemesi için çukurda tesviye çalışması da yapıldı.


ELEKTRİK KABLOLARI PATLAMIŞ

Bu arada, Ümraniye Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İnşaatın kuzey cephesinde şantiye elektrik kablolarında oluşan patlamadan kaynaklandığı düşünülen kısmi bir çökme meydana gelmiştir. Olay sırasında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Gerekli tedbirler alınmış, alanın güvenliğiyle ilgili dolgu çalışmaları devam etmektedir" denildi.

#​İstanbul
6 yıl önce