|

Arzu Film Tosun Paşa haberini yalanladı

Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın, Yeşilçam'ın unutulmaz filmi 'Tosun Paşa'yı yeniden çekmek için Arzu Film'e başvurduğu ancak izin alamadıkları öne sürüldü. Ancak yapımcı şirket sosyal medya hesabından söz konusu haberi yalanladı. Şahan Gökbakar ise sıradaki projesinin Recep İvedik 6 olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
15:39 - 1/05/2018 Salı
Güncelleme: 15:54 - 1/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Şahan Gökbakar yeni projesini açıkladı.
Şahan Gökbakar yeni projesini açıkladı.

Şahan Gökbakar, yeni Recep İvedik filminin projesine başlamadan önce Tosun Paşa filmi için girişimde bulundu ancak Ferdi Eğilmez, babası Ertem Eğilmez'in filmlerin yeni versiyonlarına sıcak bakmadığı gerekçesiyle söz konusu teklifi reddetti. Haberde Cem Yılmaz'ın da aynı taleple Ferdi Eğilmez'in kapısını çaldığı, ancak onun da "Hayır" yanıtı aldığı ileri sürüldü.

İddiaları yalanladı

Arzu Film'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Daha bir kaç gün önce basında çıkan asılsız ve metanetsiz haberlerden şikayet etmiştik ama iyice abartı olmuş gibi. Ne bize gelen böyle bir talep var ne de bu konuda bizi arayıp soran bir basın mensubuna böyle bir verdiğimiz röportaj var" denilerek söz konusu haberdeki iddialar yalanlandı.


Sıradaki projesi Recep İvedik 6

Şahan Gökbakar ise Tosun Paşa ile ilgili hakkında çıkan haberleri yalanlayarak sosyal medyada paylaştı. Gökbakar, sıradaki projesinin Recep İvedik 6 olduğunu belirtti.

Kartal Tibet'in yönettiği, Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Müjde Ar ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı 1976 yapımı "Tosun Paşa" filmi, Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alıyor.


#Şahan Gökbakar
#Arzu Film
#Tosun Paşa
#Recep İvedik 6
6 yıl önce