|

‘Örümcek Adam Eve Dönüş’ için 100 milyon dolarlık gişe beklentisi

Tom Holland’ın başrolde yer aldığı ‘Örümcek Adam Eve Dönüş’ filminin vizyona girdiği ilk hafta için 100 milyon doların üstünde gişe beklentisi var.

Yeni Şafak
15:37 - 8/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:38 - 8/07/2017 Cumartesi
Diğer
Stüdyo ise, 7 Temmuz’da gösterime giren filmden 80 milyon dolarlık bir gişe beklentisi olduğunu açıkladı.
Stüdyo ise, 7 Temmuz’da gösterime giren filmden 80 milyon dolarlık bir gişe beklentisi olduğunu açıkladı.

Sony ve Marvel stüdyolarının yarattığı ve Columbia Pictures’ın sunduğu ‘Örümcek Adam Eve Dönüş’ (Spider Man Homecoming) için sektör takipçilerinin gişe beklentisi açılış hafta sonunda 110 milyon dolar. Stüdyo ise, 7 Temmuz’da gösterime giren filmden 80 milyon dolarlık bir gişe beklentisi olduğunu açıkladı.


Her iki durumda da son 15 yılda üçüncü kez yenisi çekilen ‘Örümcek Adam’ filmi iyi bir çıkış yapmış olacak. Başrol oyuncusu Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker karakteri yeni filmde bir lise öğrencisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Filmin geçmiş versiyonlarına ve diğer süper kahraman filmlerine kıyasla çok daha aile dostu bir yapım olması bekleniyor.

Örümcek Adam'ın gişe hasılatları dalgalı

Tom Holland, Broadway’de çok ses getiren West End müzikalinde Billy Elliot’ın iyi arkadaşı olan Michael'ı canlandırmasıyla ünlenmişti. Holland, Örümcek Adam kostümünü ‘Kaptan Amerika: İç Savaş’ filmindeki küçük rolünden sonra ‘Örümcek Adam Eve Dönüş’ filminde ilk kez giyiyor.

Filmde Michael Keaton Örümcek Adam’ın rakibi olan akbaba rolünde. Peter Parker’ın koruyucusu Happy Hogan’ı Jon Favreau, zeki sınıf arkadaşı Michelle Jones’u ise Zendaya canlandırıyor.


2007'de ‘Örümcek Adam 3’, 151 milyon dolarla gişe rekoru kırdıktan beş yıl sonra, Andrew Garfield’ın başrolünde olduğu ‘İnanılmaz Örümcek Adam’ filmi gişelerde sadece 62 milyon dolar hasılat yapabildi. Ancak iki yıl sonra çıkan devam filmi, ortalama bir 91.6 milyon dolarlık gişe yaptı. Yeni çıkacak filmin gişe hasılatı ise merak konusu.


#Örümcek Adam Eve Dönüş
#​Tom Holland
7 yıl önce