Son gösteri
00:00, 26/02/2010, Cuma
Yeni Şafak
Son gösteri
ABD'deki bir eğlence parkında katil balina şoku yaşandı. 18 yıldır aynı su parkında kazasız-belasız izleyenleri eğlendiren balina 'son' gösterisinde eğitmenini öldürdü.
SEYİRCİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE
18 yıldır yüzlerce izleyicinin her gün akın ettiği su parkında, kimseye zarar vermeden eğitmenleriyle gösteri yapan katil balina (orka) sonunda dehşet saçtı. ABD'nin Orlando bölgesindeki Seaworld eğlence parkında katil balina 40 yaşındaki eğitimcisi Dawn Brancheau'yu gösteri esnasında ansızın suyun içine çekerek öldürdü.
BEZ BEBEK GİBİ SALLADI
Görgü tanıkları, katil balinanın aniden sudan dışarı çıkarak kadını çenesinin arasına alıp akvaryumun dibine götürdüğünü söylediler. Tilikum isimli orkanın eğitmenini suyun içinde bir bez bebek gibi salladığını belirten görgü tanıkları, bunun üzerine alarm sirenlerinin çaldığını ve görevlilerin kendilerini dışarı çıkardığını anlattı.
DAKİKALAR ÖNCE HİSSETTİ
Talihsiz balina eğitmeni Dawn Brancheau ölümünden bir kaç dakika önce katil Tilikum'la iletişime geçmeye çalışırken böyle görüntülendi. Arkadaşları "Birşeyler olacağını hisseder gibiydi" dedi.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.