|

İşte Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları!

Ankaragücü maçında alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Cocu’nun görevine son verildi. Yeni arayışlara giren yönetimde ise bazı adaylar ön plana çıktı. İşte Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları.

Yeni Şafak
15:28 - 29/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:31 - 29/10/2018 Pazartesi
Diğer
Cocu'nun kovulmasının ardından Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları belli oldu
Cocu'nun kovulmasının ardından Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları belli oldu

Fenerbahçe’de teknik direktör Cocu’nun görevine son verilmesinin ardından yönetim yeni arayışlara başladı. Kadıköy'de alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrası Cocu'nun görevine son veren Fenerbahçe yönetimi haftaya oynanacak derbi öncesi teknik direktör sorununu hafta içinde çözmeyi planlıyor. Bazı isimler ise daha ön plana çıktı. İşte Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan teknik direktör adayları.

Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları

Yaşanan gelişmeleri yakından takip eden gazeteci Altan Tanrıkulu Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağına yönelik imalı bir paylaşımda bulundu.

Başakşehir Teknik Direktörü A
bdullah Avcı,
geçen sene yaptığı açıklamada tüm takımları çalıştırabileceğini ifade etmişti.

Sürekli Galatasaray ile adım anlıyor. Bunun sebebi orada antrenörlük yapmış olmam. Ama sadece Galatasaray'ı çalıştırabileceğim yönündeki algı yanlış. Her takıma bizim mesafemiz aynı düzeydedir. Fenerbahçe’yi de çalıştırırım, Beşiktaş’ı da çalıştırırım, Trabzon’u da çalıştırırım, Bursa’yı da çalıştırırım. Her yeri çalıştırırım!

Fenerbahçe için adı geçen diğer teknik direktör adayları

Fenerbahçe'de ismi geçen teknik adamlar arasında öne çıkan isimler ise Zico-Alex, Ersun Yanal, Cristoph Daum, Tayfun Korkut ve Blanc. Sarı lacivertli camiada Aykut Kocaman'ın geri dönüşüne ise sıcak bakılmıyor. Öte yandan A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da Fenerbahçeli bazı yöneticilerin adaylarından bir tanesi olduğu belirtiliyor.

#Fenerbahçe
#Teknik direktör
#Cocu
5 yıl önce