|

Kolombiya’da düşen uçakta ölen var mı? Açıklama yapıldı mı?

Kolombiya’da düşen uçakta ölen var mı? Alınan son dakika haberlerine göre Brezilyalı futbol takımı Chapecoense AF'yi taşıyan uçak Kolombiya’da düştü. Uçakta ise 72 yolcu ve 9 mürettebat olmak üzere toplam 81 kişi bulunuyordu. Peki Kolombiya’da düşen uçakta ölen var mı?

Yeni Şafak
09:33 - 29/11/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 12:35 - 29/11/2016 الثلاثاء
Diğer

Kolombiya'da düşen uçakta ölen var mı? Futbol dünyasını sarsacak bir haber geldi ve Chapecoense'yi taşıyan uçak, Kolombiya'da düştü. Futbolseverler ise büyük bir merakla uçakta ölen olup olmadığını merak ediyor.



Yetkililer, uçaktaki 81 kişiden 76'sının öldüğünü açıkladı.


Medellin Uluslararası Havalimanı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada da, uçağın Bolivya'dan havalandığı belirtildi.



81 kişinin bulunduğu uçaktan kurtulan olup olmadığı bilinmiyor. Yerel basında yer alan haberlere göre, Chapecoense AF'nin çarşamba günü Güney Amerika kıtasının en üst düzey ikinci futbol turnuvası olan Copa Sudamericana'da Atletico Nacional ile deplasmanda oynayacağı çeyrek final maçı için Kolombiya'ya gittiği ifade edildi.













Finale çıkmışlardı


Sudamericana Kupası'nda finale kadar yükselen Chapecoense, final etabının ilk ayağı için Kolombiya'ya hareket etmişti. Chapecoense, yarın Kolombiya ekibi Atletico Nacional ile karşılaşacaktı.



1973 yılında kurulan Chapecoense kulübü kadrosunda Danilo Padilha, Bruno Angel ve Gil gibi isimlere sahipti. Brezilya Serie A'da son olarak Palmeiras'la oynayan Chapecoense karşılaşmadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu sonucun ardından Palmeiras şampiyonluğunu ilan etmişti.



Chapecoense kulübü, Serie A'da 52 puanla 9. sırada bulunuyor.








#Chapecoense AF
#Brezilya
#Kolombiya
٪d سنوات قبل