|

Yeni Tasarımlarıyla Gümüş Kolye Modelleri Nereze’de

Sezonun birbirinden ilham verici takılarına ev sahipliği yapan Nereze yeni sezon koleksiyonuna, 925 ayar gümüş kolye çeşitleri damga vuruyor. Özgün ve modern tasarımların sergilendiği bu özel koleksiyonda, tüm yaş ve yaşantılara uygun kolye modelleri yer alıyor. Hem ışıltılı hem de sade modellerin sergilendiği koleksiyon, uygun fiyatları ve ödeme kolaylıkları ile de dikkat çekiyor.

iLAN
11:27 - 23/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 11:44 - 23/11/2022 Çarşamba
Diğer
Yeni Tasarımlarıyla Gümüş Kolye Modelleri Nereze’de
Yeni Tasarımlarıyla Gümüş Kolye Modelleri Nereze’de

Kadın gümüş kolye modellerinde, son derece geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren Nereze, bu sezonda da tercihini şıklık ve kaliteden yana kullanmış. Hemen tüm tasarımlarında Nereze kalitesini hissedeceğiniz birbirinden şık kolye modelleri, gündelik kullanıma da özel gün kullanımına da oldukça uygun. Hemen her bütçenin sahip olabileceği bu ışıltılı şıklık hem spor hem de şık kıyafetlerle kolaylıkla kombinlenebilir. Kendinize ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz parçalar, güvenli kargo ve 14 gün iade garantisi ile Türkiye’nin dört bir köşesine ulaştırılabiliyor.

Nereze Koleksiyonunda Bir Gümüş Kolyeden Çok Daha Fazlası Var
Gümüş ürünlerinde, sarı ve rose renklerine de yer veren marka, taş kullanımından ve renkli detaylardan kaçınmamış. Geleneksel motiflere özgün dokunuşlar ekleyen markanın, zincir tasarımları da son derece dikkat çekici. Mine ve zirkon kullanılan modellerle şıklığınıza renk ve ışıltı ekleyebilir,
modellerinin farklı renk kaplamalı sayısız seçeneği ile kendinize en uygun modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Sezon ürünlerinde %40’a varan fiyat avantajı sağlayan Nereze, 100 TL üzeri tüm siparişlerinizde ücretsiz kargo imkanı sunuyor.
925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Renk Süzmesi Kolye

Rose kaplama şık bir gümüş kolye arıyorsanız bu özel tasarım sizi kendisine aşık edecek. Farklı renklerin akıcı görüntüsüne şahitlik edeceğiniz bu şık tasarım, zirkon taşın ışıltısıyla tüm görüntünüzü daha parıltılı hale getirecek. 1,60 cm en 2,40 santim boy uzunluğuna sahip gümüş kolye ucu, kusursuz bir zincir ile tamamlanmış. 42 santim uzunluğundaki bu şık zinciri dilediğiniz boyda kullanabilmeniz de mümkün. Dairesel olarak sıralanan zirkon taşların parıltısını, süzülen renkli taşlarla dengeleyen marka, hem şık hem de sıra dışı tasarımlar arayanlara oldukça yaratıcı bir alternatif sunmuş.

925 Ayar Gümüş Rose Turkuaz Mineli Balık Kolye

Turkuaz mine taşı ile metrelerce öteden dikkat çekecek bu özel tasarım, hem şirin hem de şık görüntüsü ile tüm yaşların favori parçalarından olmaya aday. Hem balık burcu kullanıcılarının hem de bu özel motifin şans getirdiğine inananların beğenerek kullanacağı modelde zirkon ışıltısını ve Nereze işçilik kalitesini görebilmek mümkün. Son derece uygun fiyatıyla da hediye fikirleri arayanların dikkatinden kaçmayacak bu 925 ayar gümüş kolye, gündelik hayatta ya da özel günlerde kullanıma son derece uygun. Turkuazın farklı tonlarını barındıran mineler tasarıma renk katarken, zirkon taşın uzun yıllar devam edecek eşsiz ışığı modele ayrı bir şıklık kazandırmış. İster tek başına isterseniz farklı gümüş kolye tasarımları ile bir arada kullanabilir, tüm bakışları bu özel parça ile üzerinize çekebilirsiniz.

925 Ayar Gümüş Kırmızı Taşlı Uçuşan Kalp Kolye

Minimal tasarımlı gümüş kolye modelleri arayanlar için son derece cazip bir alternatif olan kırmızı taşlı uçuşan kalp kolye, gencinden ileri yaş grubuna kadar tüm kullanıcıların takı dolaplarında yer alacak. Rose gold kaplaması ile dikkat çeken modelde, kalp tasarımına sahip kırmızı zirkon taş kullanılmış. Kalbin gümüş kanatlarla özgürleştiği bu sıra dışı tasarım, 42 santim uzunluğunda aynı renk gümüş zincir ile satışa sunuluyor. Kısa bir süre için özel indirimli fiyatı ile sahip olabileceğiniz model aynı zamanda ücretsiz kargo fırsatı da sunuyor.

925 Ayar Gümüş Damla Aquamarin Taşlı Tektaş Kolye

Tercihinizi sadelikten yana kullanıyorsanız, damla aquamarin kolye tam size göre. Özel kesim aquamarin taşı ve rose gold kaplama zinciri ile bu tasarım, günlük ya da özel günlerde kullanılabilecek hafif ve şık parçalar arasında gösteriliyor. Farklı ışıklarda farklı yansımalar oluşturan bu etkileyici taşı, klasik kıyafetlerinizde ya da gece kıyafetlerinizde de tamamlayıcı olarak kullanabilmeniz mümkün.

925 Ayar Gümüş Manolya Çiçeği Detaylı Zirkon Taşlı Kartanesi Kolye

Kadın gümüş kolye motifleri arasında en çok rastlanan kartanesi motifi, Nereze farkı ile şimdi çok daha modern ve etkileyici. Kartanesi motifinin hemen ortasında yer alan manolya çiçeği detayı, tasarıma dikkat çekici bir şıklık kazandırmış. Sevdikleriniz ya da kendiniz için tercih edebileceğiniz bu özel tasarıma kısa bir süre için indirimli fiyatı ve ücretsiz kargo imkanı ile sahip olabilmeniz mümkün.

#kadın
#gümüş
#kolye
1 yıl önce