|

Süper Lig canlı puan durumu ve maç sonuçları

Süper Lig puan durumu ve maç sonuçları haberimizde. Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçları oynanıyor. Beşiktaş Karabükspor ile Fenerbahçe Başakşehir ile ve Galatasaray ise Antalyaspor ile karşılaşacak. Maçların hemen ardından ise Süper Lig puan durumunu Yeni Şafak ile takip edebileceksiniz.

Yeni Şafak
08:43 - 10/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:10 - 10/02/2018 Cumartesi
AA
Süper Lig puan durumu ve maç sonuçları haberimizde.
Süper Lig puan durumu ve maç sonuçları haberimizde.

Süper Lig puan durumunu sizler için hazırladık. Süper Lig'de bu hafta heyecanlı maçlar bizleri bekliyor. Lider Başakşehir kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Beşiktaş ve Galatasaray ise zorlu rakiplerle karşılaşacak. Sizler de maçların başlamasıyla birlikte canlı puan durumunu Yeni Şafak ile takip edebileceksiniz.


Spor Toto Süper Lig

09.02.2018

20.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa (Yeni Malatya)

10.02.2018

13.30 Göztepe-Osmanlıspor (Bornova)

16.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor (Ankara 19 Mayıs)

19.00 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor (Vodafone Park)

11 Şubat Pazar:

13.30 Teleset Mobilya Akhisarspor-Bursaspor (Spor Toto Akhisar)

13.30 Kayserispor-Demir Grup Sivasspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor (Bahçeşehir Okulları)

19.00 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)

12 Şubat Pazartesi:

20.00 Galatasaray-Antalyaspor (Türk Telekom)


Maçın ardından

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında sahasında Adana Demirspor'a 3-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Oktay Derelioğlu, kalelerinde basit goller gördükleri için mağlup olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Derelioğlu, karşılaşmada genel olarak iyi bir oyun sergilediklerini belirtti.

İyi oyunlarını golle süsleyemediklerini dile getiren Derelioğlu, "Yediğimiz golün 3'ü de bizim hatamızdı. Adana Demirspor bizi zorlayarak gol atmadı, basit goller yedik. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Gaziantepspor olarak, bu oyuncularımızla mücadele etmek zorundayız. Tecrübeli oyuncularımız yok. Bu senenin sonunda bu oyuncuların çoğunu da bulamayacağız." diye konuştu.

Derelioğlu, terk edilmiş bir Gaziantepspor'un olduğunu vurgulayarak, "Buna rağmen mücadelemizi en iyi seviyede gösteriyoruz. Her hafta üzerine koyarak gidiyoruz. Bahane üretmiyoruz, oyuncularımın başarma arzusundan memnunum." ifadelerini kullandı.

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 3 puanı 3 golle aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Kazanmak için sahaya çıktıklarını ve bunu başardıklarını dile getiren Uğur, "Zor süreçlere rağmen 3 puan almak moral ve motivasyon açısından çok güzel. Bundan sonraki müsabakalarda galibiyetleri seri olarak sürdüreceğiz. Alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

#Spor Toto Süper Lig
#Süper Lig puan durumu
#Süper Lig maç sonuçları
#Süper Lig puan durumu ve maç sonuçları
6 yıl önce