|

Acısıyla yarışacak

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası’nda beyin kanaması geçiren 2 aylık çocuğu Hamza’nın üzüntüsüyle mücadele verecek.

Yeni Şafak
00:05 - 8/05/2015 Cuma
Güncelleme: 00:09 - 8/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya'da gerçekleştirilecek sezonun 5. yarışında beyin kanaması geçiren 2 aylık oğlu Hamza'nın üzüntüsüyle mücadele edecek. Oğlunun 2 Mayıs Cumartesi günü Alanya'da eşi Julia Looman ile konakladıkları otelde rahatsızlandığını ve hastaneye kaldırıldığını belirten Sofuoğlu, çocuğun beyin kanaması geçirdiğini söyledi.



AĞIR BİR İMTİHAN


Hamza'nın Sağlık Bakanlığı ambulansıyla Antalya'ya getirildiğini ardından da ambulans uçakla İstanbul'a nakledildiğini belirten Sofuoğlu, oğlunun İstanbul'da ameliyat edildiğini ve ameliyattan sonra ellerini ve ayaklarını oynatmaya başladığını söyledi.


İtalya yarışına katılmaya karar vermekte zorlandığını anlatan Sofuoğlu, “Gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükür etmek zorundayım" ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.


#Dünya Supersport Şampiyonası
#Kenan Sofuoğlu
#Sağlık Bakanlığı
9 yıl önce