|

Ahmat Ağaoğlu: Başarımız bazılarını rahatsız ediyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, "Bir takım düşünün bütçesiyle kendisinden 3-4-5 kat daha büyük bütçelerle kurulmuş takımlardan daha başarılı durumda. Onların yerinde ben de olsam Trabzonspor'dan rahatsız olurdum" dedi.

Haber Merkezi
14:39 - 26/06/2020 Cuma
Güncelleme: 16:11 - 26/06/2020 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Bordo-mavili kulübün haziran ayı divan genel kurulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında online ortamda gerçekleştirildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun toplantıda yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle;

"Geçmişten derseler çıkardık"
  • "Başarılarımız bize altın tepside sunulmadı. Trabzonspor geçmişinden dersler çıkardı. Bugün verdiğimiz mücadele, kulübe hizmet etmiş isimlerin emanetine gösterdiğimiz saygıdan kaynaklanmaktadır."

"Bizim için Trabzonspor candan ötedir"
  • "Trabzonspor her kulvarda zirveye mücadele edecek yapıyı oturtmuş durumdadır. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz için Trabzonspor candan ötedir."
"Hedefe yürüyoruz"
  • "Üç kupada hedefe yürüyoruz. Tabii ki heyecanlıyız. Hedefe bu kadar yakınlaştığınız yerde azami gayretle en az hatayı yapmaya çalışıyoruz. Geceler uykusuz geçiyor, bazen saatler geçmek bilmiyor."
" Bizim başarılı olmamız bazı kesimleri rahatsız ediyor"

  • "Herkesin gözü üzerimizde. Erkenden ayağımızın kayacağını düşünüyorlardı. Bizim başarılı olmamız bazı kesimleri rahatsız ediyor. Bir takım düşünün bütçesiyle kendisinden 3-4-5 kat daha büyük bütçelerle kurulmuş takımlardan daha başarılı durumda. Onların yerinde ben de olsam Trabzonspor'dan rahatsız olurdum."
"Oyuncularımızın şampiyonluğa inancı tam"
  • "Alanyaspor maçından sonra oyuncularımız çok daha farklı bir motivasyonla lige odaklanmış durumda. Oyuncularımızın morali yerinde. 6 maç sonunda takımımızın ligde zirvede yer alarak şampiyon olacağına inancım tam."




#Trabzonspor
#Ahmet Ağaoğlu
4 yıl önce