|

Akhisar galibiyete hasret

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Akhisar Belediyespor sahasında ağırladığı Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı. Avrupa'ya gitme mücadelesi veren ev sahibi ekip bu skorla galibiyet hasretini üç maça çıkardı.

Yeni Şafak
19:30 - 27/12/2015 Pazar
Güncelleme: 17:35 - 27/12/2015 Pazar
Yeni Şafak

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “İki kez üçüncü olma şansımız vardı. Bu da işin en garantisiydi. Bugün kazansaydık üçüncü bitirecektik. Bu bizim için çok önemli bir hedefti. Bu maçta baskı unsuru oluşturdu. Devre arasında oyuncularıma da onu söyledim. Üçüncü olmak çok güzel ama bunu elde edebilmek için geçmişte yaptığımız o doğrularla berabere yapabilirdik. Bugün biraz onun telaşı vardı. Kazanacağız ama kazanmanın yolları panik yaparak, telaş yaparak değil de biraz daha oyunu oturtarak olabilirdi. Bugün onu başaramadık. Ben alınan puanı gösterilen performansı ilk yarı itibariyle çok önemli buluyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün hangi takım yense diğer takıma yazık olacak bir maçtı. Erken bir tatil maalesef izleyenleri de üzmüştür. İnşallah ikinci yarıya daha iyi başlarız” dedi.



Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Kendi evinde iyi oynayan takım ile deplasmanda iyi oynayan iki takım karşılaştı. Belki bu akşam futbol adına iyi şeyler göremediniz ama futbolcular adına aidiyet duygusu yüksek, sorumluluklarını bilen futbolcu ordusu seyrettik. Mücadele açısından çok iyi bir geceydi ancak pozisyon ve futbolun kalitesi açısından kısır bir geceydi. Her iki takım oyuncularını kutluyoruz. Çok iyi bir ekibe karşı bir puan almak bizim açısından yararlı bir akşam” dedi.



STAT:

Manisa 19 Mayıs


HAKEMLER:

Hüseyin Göçek xx, Orkun Aktaş xx, Serdar Diyadin xx


AKHİSAR BELEDİYESPOR

: Lukac xx, Douglao xx, Tolga xx, Caner xx, Güray xx, Merter xx, Custodio x (Lualua dk. 84 xx), Nguemo xx, Sami x (Onur dk. 60 xx), Bruno Rosa x (Hasan Kabze dk. 77 xx), Rodallega xx,


YEDEKLER

: Bora, İsmail, Abdulkadir, Kadir


TEKNİK DİREKTÖR:

Cihat Arslan


OSMANLISPOR:

Ahmet xx, Uğur xx, Muhammed xx, Numan xx, Bilal Aziz xx, Mehmet xx, Seto x (Galip dk. 68 xx), Aminu xx, Erdal x (Webo dk. 77 xx), Ndiaye xx, Rusescu x (Pinto dk. 86 ?)


YEDEKLER:

Hakan, Tisdell, Serdar, Yalçın Kaya


TEKNİK DİREKTÖR:

Mustafa Reşit Akçay


SARI KARTLAR

: Seto, Mehmet, Muhammed, Aminu, Bilal Aziz (Osmanlıspor), Sami, Bruno Rosa (Akhisar Belediyespor)

#Akhisar Belediyespor
#Osmanlıspor
#Süper Lig
8 yıl önce