|

Alanyaspor-Galatasaray: 2-3

Süper Lig'de Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, 82. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı golle mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve haftayı lider kapattı.

Yeni Şafak ve
21:00 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 22:34 - 21/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın maçtaki ilk golünü 4. dakikada Gomis kaydetti.
Galatasaray'ın maçtaki ilk golünü 4. dakikada Gomis kaydetti.

Galarasaray, Süper Lig'in 30. haftasında Alanyaspor'a konuk oldu. Nefes kesen mücadelede Alanyaspor 2-0'dan eşitliği sağlasa da, sarı-kırmızılılar 82. dakikada oyuna sonradan dahil olan Sinan Gümüş'ün attığı golle mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'ın diğer golleri 4. dakikada Gomis ile 16. dakikada Tzavellas'ın kendi kalesine yaptığı vuruşla geldi.

  • Bu sonuçla Galatasaray puanını 63'e yükselterek haftayı lider olarak tamamladı. Alanyaspor ise 32 puanda kaldı ve ateş hattının hemen üstünde yer aldı.
Serdar Aziz cezalı duruma düştü
  • Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Müsabakanın 59. dakikasında ceza sahası içinde Douglas'a yaptığı müdahale ile penaltıya sebebiyet veren Serdar Aziz, gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düşerek ligin 31. haftasındaki Beşiktaş derbisinde oynama şansını kaçırdı.
Sinan Gümüş 3 puanı getirdi
  • Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, son dakikalara girilirken attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Maçta 2-0 öne geçmesine karşın Aytemiz Alanyaspor'un 2-2 eşitliği yakalamasını önleyemeyen sarı-kırmızılı ekip, Sinan Gümüş'ün golüyle yeniden hayat buldu. Müsabakanın 70. dakikasında Rodrigues'in yerine oyuna dahil olan Sinan, şampiyonluk yarışında artık puan kaybına tahammülü kalmayan takımını 82. dakikada attığı golle yeniden üstün duruma getirdi ve galibiyetin mimarlarından biri oldu. Sinan Gümüş, ligin 25. haftasında 2-1 kazanılan Atiker Konyaspor maçının 86. dakikasında attığı golle de 3 puanın gelmesini sağlamıştı.
Deplasmanda bu kez kazandı
  • Bu sezon rakip sahalardaki performansıyla beklentilerin çok altında kalan Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında şanssızlığını kırdı. Bu sezon ligdeki tüm yenilgilerini deplasmanda alan sarı-kırmızılı takım, rakip sahalarda oynadığı 15 müsabakada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.




#Galatasaray
#Alanyaspor
6 yıl önce