|

Antalyaspor'a transfer yasağı geldi

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a Oktay Delibalta transferinde yaşanan süreç ile alakalı 2 dönem transfer yasağı geldi.

Yeni Şafak
15:39 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:51 - 29/09/2016 Perşembe
DHA
TFF, Antalyaspor'a Oktay Delibalta'nın transfer süreciyle alakalı 2 dönem transfer cezası verdi.
TFF, Antalyaspor'a Oktay Delibalta'nın transfer süreciyle alakalı 2 dönem transfer cezası verdi.

Süper Lig takımlarından Antalyaspor Kulübü'ne, Oktay Delibalta'nın Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilirken usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle 2 transfer ve tescil dönemi için men kararı verildi.



Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, ligde sportif açıdan iyi başlangıç yapamadıklarını ve bu sürecin kısa sürede değişeceğine inandığını söyledi. Antalyaspor Kulübü'ne transfer yasağı geldiğini dile getiren Öztürk konuşmasına şu şekilde devam etti:



  • "Oktay Delibalta'nın Mersin İdmanyurdu takımından geçen sezon devre arasında transferinde usulsüzlük nedeniyle ceza verildi. Antalyaspor'un Oktay'ın kulübüyle feshine yol açtığı iddiasıyla Antalyaspor Kulübü'ne 2 transfer ve tescil dönemi için men kararı verildi."
Cezayı kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öztürk, Antalyaspor'u daha iyiye taşıyabilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.




#Antalyaspor
#Süper Lig
#Oktay Delibalta
8 yıl önce