|

Başakşehir-Sivasspor: 1-1

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, 32. haftanın açılış karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Yeni Şafak
19:52 - 4/05/2018 Cuma
Güncelleme: 23:20 - 4/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
Başakşehir Kaptanı Emre Belözoğlu.
Başakşehir Kaptanı Emre Belözoğlu.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, 32. haftanın açılış karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Rijad Bajic'in gülüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 90+2'de Volkan Babacan'ın kendi kalesine attığı gol sonrası karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Haftayı bir puanla kapatan Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Başakşehir-Sivasspor maçından önemli anlar;

Maça etkili başlayan ev sahibi ekip ilk pozisyonunu 4. dakikada buldu. Ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Caicara'nın sert şutunda, top üstten auta gitti. 14. dakikada Visca, sağ çaprazdan geliştirdiği atakta topu ceza alanı içindeki Elia'ya bırakırken, bu oyuncu, daha müsait durumdaki Bajic'i gördü. Bajic, rahat bir şekilde meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Medipol Başakşehir’de Mossoro, karşılaşmanın 37 ve 38. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucunda kırmızı kartla oyundan atıldı. Brezilyalı futbolcu, ilk olarak 37. dakikada Saivet’e yaptığı harekette sarı kart ile cezalandırıldı. 38. dakikada Ndinga’ya yaptığı müdahale sonrasında karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Mossoro'ya yine sarı gösterdi. 34 yaşındaki futbolcu böylece çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bir kişi eksik rakibi karşısında skor üstünlüğünü karşılaşmanın ikinci yarısında korumayı başaran Medipol Başakşehir, 90+2'deki gole engel olamayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

  • Ligde oynadığı son üçü maçı kazanan Medipol Başakşehir, sahasında aldığı beraberlik sonrası puanını 66'ya çıakrtırken, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Demir Grup Sivasspor ise puanını 48'e yükseltti.

#​Başakşehir
#Sivasspor
6 yıl önce