|

Beşiktaş transferde rotayı İngiltere'ye çevirdi

Transferde arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, bonservisi Sunderland’de olan ve geçen sezon Rennes'de kiralık oynayan Tunuslu Wahbi Khazri'yi liste başına çekti. Fikret Orman'ın, Londra gezisinde bu oyuncu için söz aldığı ifade ediliyor.

Yeni Şafak
10:58 - 1/06/2018 Cuma
Güncelleme: 11:47 - 1/06/2018 Cuma
Diğer
Wahbi Khazri, geçtiğimiz sezonu Rennes'de kiralık olarak geçirdi.
Wahbi Khazri, geçtiğimiz sezonu Rennes'de kiralık olarak geçirdi.

Ligin ilk yarısında Oğuzhan ve Tolgay ikilisinden beklediği skor katkısını alamayan Beşiktaş'ın, 10 numara olarak Tunuslu Wahbi Khazri'ye yöneldiği belirtildi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Shakhtarlı Bernard'ın pahalı oluşu, yüksek ücreti nedeniyle Sosa'nın geriye dönme ihtimalinin de zayıflaması nedeniyle başkan Fikret Orman, küme düşen Sunderland'in oyuncusu olan Wahbi Khazri'yi listenin başına çekti.

Beşiktaş'a gelmek istiyor

Asıl mevkisi orta sahanın ortası olan 27 yaşındaki Khazri'nin sol kanat ve forvet arkası gibi çok yönlü bir oyuncu olması transferi cazip kılıyor. Ayrıca Müslüman olan oyuncunun da Beşiktaş'a gelmek istediği belirtildi.

  • Sunderland, 2020'ye kadar kontratı bulunan Khazri'yi Ocak 2016'da Bordeaux'dan yaklaşık 12 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Ancak Tunuslu oyuncu uyum problemi yaşayınca, Sunderland de küme düşünce Khazri geçen sezon Rennes'e kiralandı.

#Sunderland
#Wahbi Khazri
6 yıl önce