|

Cimbom kan kaybediyor

2021’e lider giren Galatasaray’ın kötü gidişi sürüyor. Ligde son maçında Antalyaspor ile berabere kalan sarı-kırmızılı takım, gol düellosu şeklinde geçen mücadelede Konyaspor’a 4-3 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı takımın golleri Daci (2), Uğur Demirok ve Kravets’den gelirken, Cimbom’ın sayılarını ise Diagne (2) ve Oğulcan kaydetti.

Umut Yılmaz
00:00 - 6/01/2021 Çarşamba
Güncelleme: 02:40 - 6/01/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Yeşil-beyazlı takımın golleri Daci (2), Uğur Demirok ve Kravets’den gelirken, Cimbom’ın sayılarını ise Diagne (2) ve Oğulcan kaydetti.
Yeşil-beyazlı takımın golleri Daci (2), Uğur Demirok ve Kravets’den gelirken, Cimbom’ın sayılarını ise Diagne (2) ve Oğulcan kaydetti.
Süper Lig’in 17. haftasında gol düellosu şeklinde geçen maçta Galatasaray deplasmanda Konyaspor’a 4-3 mağlup oldu.
Geçtiğimiz hafta evinde Antalyaspor ile berabere kalan sarı-kırmızılı takımın düşüşü sürerken, ev sahibi ekibin 2 maçlık 3 puan hasreti ise sona erdi.
  • 41. dakikada Skubic’in sağ taraftan içeri çevirdiği topta Endon Daci ayak içi vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 45+3’de Oğulcan’ın sağ kanattan açtığı ortaya penaltı noktası üzerinde dokunan Diagne topu filelere gönderdi:
    1-1. 46. dakikada Guilherme’nin verdiği ara pasla ceza sahası içerisinde topla buluşan Daci, ikinci kez fileleri havalandırdı: 2-1. 74. dakikada Linnes, Guilherme’nin müdahalesiyle ceza sahası içerisinde yerde kalırken, hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi. 76’da Diagne’nin kullandığı penaltıyı kaleci Sehic çeldi.
Yardımcı hakemden gelen uyarı sonrasında Sehic’in çizgiyi geçtiği sebebiyle penaltı tekrar edildi. 77’de Diagne, bir kez daha penaltıyı kullanırken, eşitliği sağladı:
2-2. 80’de Luyindama, ceza sahası içerisinde Abdülkerim’i düşürürken, hakem bir kez daha penaltı kararı verdi.
82’de Uğur Demirok, penaltıdan fileleri havalandırdı: 3-2. 90+2’de Shangelia’nın sağdan pasında Kravets skoru 4-2 yaptı. 90+4’de Babel’in şutunda kaleciden dönen topu Oğulcan kafayla filelere gönderdi: 4-3.

Falcao kafa karıştırıyor

  • Galatasaray’ın müzmin sakatı Radamel Falcao kafa karıştırmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından kendisiyle ilgilenen ABD ekibi Inter Miami’yi takibe alan 34 yaşındaki futbolcu, Instagram’daki biosundan da Galatasaray’ı kaldırdı.
    Sarı-kırmızılı kulüp bonservis bedeli talep etmeden ara transfer döneminde Kolombiyalı yıldızı göndermeye hazır. Ancak Falcao’nun sezonu sonuna kadar alacaklarının tamamını istediği de öğrenildi.
#Galatasaray
#Antalyaspor
3 yıl önce