|

Fener alternatifini buldu!

Dostluk Kupası'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı yenerek Belçika kampını moralli kapatan Fenerbahçe'de gözler yeni transfer edilecek santrfora dönerken, Gyan Asamoah'tan sonra PSG'de oynayan Guillaume Hoarau'nun da gündemde olduğu öğrenildi.

00:00 - 22/07/2010 Perşembe
Güncelleme: 17:51 - 22/07/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Fener alternatifini buldu!
Fener alternatifini buldu!

Sarı lacivertli yönetimin öncelikli hedefinin Ren'de oynayan Ganalı Asamoah olduğu, ancak bu transferin gerçekleşmemesi halinde PSG'nin 26 yaşındaki forveti Hoarau'yu transfer etmeyi planladığı ortaya çıktı.


Fransız basını, Fenerbahçe'nin Gyan Asamuah için Rennes kulübüne yaptığı 12 milyon euroluk teklifi 14 milyon euroya yükselttiğini ve bu transferin bir kaç gün içinde netleşeceğini ileri sürdü.


Le Parisien Gazetesi, Gyan Asamoah transferinin gerçekleşmemesi halinde Fenerbahçe'nin PSG'de 55 maçta 23 gol atan 1.92'lik Hoarau'yı alacağını iddia etti ve sarı lacivertlilerin bu futbolcu için Schalke kulübüyle yarıştığını ifade etti.


France Football da Fenerbahçe'nin Guillaume Hoarau ile yakından ilgilendiğini yazdı ve sarı lacivertlilerin yeni sezondaki santrforunun Fransa'dan olacağını iddia etti.


Bilindiği gibi Başkan Aziz Yıldırım medyaya yaptığı açıklamada, Gyan Asamuah ile ilgilendiklerini ve anlaşma sağlanması halinde bu transferi açıklayacaklarını belirtmişti.


Sarı lacivertliler sabaha karşı Türkiye'ye dönerken, yeni transfer Dia ile Stoch bugün sağlık kontrolünden geçti. Ardından Dia Fenerbahçe televizyona açıklamalar yaptı ve "Herkes Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi olduğunu biliyor. Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve büyük imkanlara sahip olan bir takıma geldim. Fenerbahçe'nin doğru tercih olduğunu biliyorum. Kadrodan Alex ve Emre'yi daha önceden tanıyordum. Hep birlikte büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.


(LİGTV)

14 yıl önce