|

Fenerbahçe için ölürüm

Futbolu çok sevdiğini ifade eden Dirar, kadro dışı kaldığı dönemde de futbol oynamaya devam ettiğini belirterek, “Ben Fenerbahçe’nin bir futbolcusuyum ve sahaya çıktığında da ölmek gerekecekse ilk ölmesi gereken kişiyim. Futbola ve takımıma bu tutkuyla bağlıyım” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 30/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 01:30 - 30/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
​Fenerbahçe’nin mücadele gücü yüksek ve yetenekli oyuncularından Nabil Dirar,
​Fenerbahçe’nin mücadele gücü yüksek ve yetenekli oyuncularından Nabil Dirar,

Fenerbahçe’nin mücadele gücü yüksek ve yetenekli oyuncularından Nabil Dirar, takımın durumu, yaklaşan Galatasaray derbisi, kadro dışı kaldığı süreç ve çeşitli konularda önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başlarında takımda yaşanan özgüven kaybının maçları etkilediğini ifade eden Dirar, ‘’Özgüven kaybını telafi edip, kaybettiğimiz puanları telafi edebilmek istiyoruz’’ dedi.

Süper Lig’in 27. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda oynayacakları maçın zor geçeceğini dile getiren Faslı oyuncu, “Kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Son dönemde pek şanslı olmadığımızı söyleyebilirim. İyi oynadığımız karşılaşmalar oldu ama puan yitirdik. Lig tablosunda yukarılara tırmanmak istiyoruz” diye konuştu.

KİMSE FUTBOL AŞKIMI KIRAMAZ

Futbolu çok sevdiğinin herkes tarafından bilindiğini ifade eden Dirar, kadro dışı kaldığı dönemde de futbol oynamaya, futbol için çalışmaya devam ettiğini dile getirerek, “Fenerbahçe’nin sözleşmeli futbolcusuydum, eğer şans bulamazsam başka yerde yine şans aramaya devam edecektim. Kimse benim futbola olan motivasyonumu, futbola olan aşkımı kıramaz. Bu şekilde devam ettim ve çok şükür yeniden takımdayım. Varımı yoğumu veririm takımım ve taraftarlar için. Fenerbahçe’nin futbolcusuyum ve sahaya çıktığında da ölmek gerekecekse ilk ölmesi gereken kişi benim. Bu tutkuyla bağlıyım futbola ve takımıma” dedi.

DERBİLERİ KAYBEDEMEZSİNİZ

Kariyerindeki en iyi atmosfere sahip derbi maçları Türkiye’de oynadığını ifade eden Dirar, “Fas’tayken de belki hastalık düzeyinde diyebileceğim atmosferler görmüştüm ama Türkiye’nin derbileri bambaşka atmosferlere sahne oluyor. Taraftarlar, saha içerisinde size takımınız için ölme isteği veriyor. Özellikle kendi sahanızda oynuyorsanız bu itici gücü fazlasıyla hissediyorsunuz. Hataya kesinlikle hakkınız yok. Her maçı kaybedebilirsiniz ama derbileri kaybedemezsiniz. Bu maçlarda hata yapamazsınız, taraftarlar için kulüpler için en önemli maçlar. Galatasaray maçı da o nitelikteki maçlardan biri olacak” şeklinde konuştu. Derbilerde gol atmak istediğini dile getiren Dirar, “Galatasaray veya Beşiktaş’a gol atmak isterim ama en önemlisi maçı kazanmak” şeklinde konuştu.

#Fenerbahçe
#Nabil Dirar
5 yıl önce