|

Fenerbahçe'de hedef Quaresma

Samuel Eto'o, Alexander Meier, Edin Dzeko isimleri konuşulurken, Fenerbahçe komuoyunu ters köşeye yatıracak bir transfere hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, psikolojik anlamda ezeli rakiplerine darbe vuracak Ricardo Quaresma için kolları sıvadı.

Yeni Şafak
13:16 - 17/01/2015 Saturday
Güncelleme: 11:19 - 17/01/2015 Saturday
Diğer

Barcelona, Porto, Chelsea, Inter gibi Avrupa'nın dev takımlarında oynayan Quaresma, 2010-2011 sezonu başında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Inter'den Beşiktaş'a gelmişti. İnönü'de iyi günlerinin yanında ciddi anlamda eleştirildiği zamanları da yaşayan Portekizli yıldızı, sarı-lacivertliler ilk adımda Haziran ayına kadar kiralık olarak takıma kazandırmayı planlıyor. Quaresma'nın eski maliyetinin olmadığı ve maddi anlamda Kanarya'yı zorlamayacağı da bir gerçek. 


Q7 Türkiye'ye adım attığında yer yerinden oynamıştı. O dönem taraftarın 'Quaresma' tezahüratlarını yok saymayan başkan Yıldırım Demirören, Portekizli'yi Türkiye'ye getirmiş, İnönü'de 30 bin kişi karşısında imza attırmıştı. 


Ders çıkardı

Kanarya'nın Quaresma'da karar kılmasındaki en büyük sebeplerden biri de Türkiye'yi tanıması... Büyük takımların taraftarını, yönetimlerini, yıldız oyunculardan ve takımlardan beklentileri hatta medyayı artık çok iyi tanıyan Quaresma, hem olgunlaştı hem de futbolunun son döneminde müthiş bir çıkış yakaladı.
#Ricardo Quaresma
#Q7
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
9 years ago