|

Galatasaray'da kafa karıştıran açıklamalar

Forvet transferi kapsamında Dubai’ye giden ancak 2 günlük görüşmelerin ardından eli boş dönen Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Abayrak, “Alan ve Pato ile görüştük. Görüştüğümüz futbolcuların birkaçını alacağız” derken, kulübün sitesinden yapılan açıklamada, transfer sürecinin önünde umulmadık bariyerler olduğu vurgulandı.

Yasin Yılmaz
04:00 - 24/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 04:49 - 24/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Abdurrahim Abayrak
Abdurrahim Abayrak

Galatasaray’ın forvet sorununu çözmek için 3 gün önce 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, Dubai’ye gitti. Alan Carvalho transferini bitirmek için Dubai’ye giden ikili ayrıca Pato ile de masaya oturdu. Ancak Albayrak ve Hanedar iki futbolcunun da transferini bitiremeden İstanbul’a döndü. Dönüşte havaalanında açıklamalarda bulunan Albayrak “Birçok futbolcuyla görüştük. Alan ile çok önceden anlaştık, kulübüyle anlaştık. Bize iyi ve güzel davrandılar. Her şey yolunda gidiyor. Birden bire ‘transfer yattı’ diye açıklama yapıldı. Kulüpten böyle bir açıklama yapıldı mı, onu da merak ediyorum. Bekleyip göreceğiz” dedi. Pato konusunda da açıklama yapan Albayrak “Pato’ya ve kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Pato ile 1 saat baş başa görüştük. Kulübüyle bir hesabı olduğunu ve bunu halletmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkiye’ye dönmem gerekiyordu. Hastam var. Gönül isterdi ki transferlerle dönelim. Galatasaray transfer yapacaktır. 10 futbolcuyla görüşme halindeyiz. Birkaç oyuncuyu birkaç gün içinde Galatasaray’a kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

UMULMADIK BARİYERLER

Galatasaray yönetimi, gerçekleşmeyen forvet transferinin ardından resmi siteden bir açıklama yayınladı. “Transfer sürecinde karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir” denilen açıklamada “Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir. Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir. Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır. Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz” denildi.

  • Cimbom, Adriano’da fiyat yükseltti
  • Rusya basınında yer alan haberlere göre Spartak Moskova forması giyen golcü Luiz Adriano için Galatasaray teklifini yükseltti. Sarı-kırmızılıların ilk etapta yaptığı 5 milyon Euroluk teklifi 6 milyon Euro’ya çıkardığı iddia edildi. Spartak Moskova’nın ise 10 milyon Euro’luk bonservis bedelinde ısrar ettiği ifade edildi.
#Galatasaray
#Abdurrahim Abayrak
#Forvet
#Transfer
5 yıl önce