|

Lemina ve Seri’ye kiralık teklif: Sarı kırmızılılar her iki ismi de kampa yetiştirmeye çalışacak

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken, orta sahayı güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp geçtiğimiz sezon bir yıllığına kiraladığı iki ismi tekrar geçici olarak transfer etmek istiyor.

Umut Yılmaz
04:18 - 19/08/2020 Wednesday
Güncelleme: 04:27 - 19/08/2020 Wednesday
Yeni Şafak
Mario Lemina
Mario Lemina

Lemina ile yıllık 1,4 milyon Euro üzerinden anlaşan Galatasaray, Gabonlu yıldızı bonservisini elinde bulunduran Southampton ile kiralama formülü ile görüşmeleri sürdürüyor. Tatiline Türkiye’de devam eden Lemina’nın transferin tamamlanmasının ardından Galatasaray kampına katılacağı öğrenildi. Jean Michael Seri için ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham’la görüşmeler sürüyor. Teknik heyetin bir sezon daha kalması yönünde rapor verdiği Fildişi Sahilli oyuncu için yönetim gelecek hafta Fulham yöneticileriyle masaya oturacak.

LUYİNDAMA İÇİN FIFA’DAN ÖDEME

Galatasaray’ın sakatlığı nedeniyle faydalanamadığı Luyindama için FIFA ödeme yapıyor. Kongo Milli Takımı ile 18 Kasım’da Gambiya maçında sakatlanan Luyindama için FIFA 600 bin Euro sakatlık tazminatı ödeyecek.

Falcao Aslan Park’ı gezdi

  • Galatasaraylı futbolcu Radamel Falcao, ailesiyle birlikte Tuzla Viaport Marina’da bulunan Aslan Park’ı gezdi. Kaplan lakaplı ünlü futbolcu, daha sonra eşi ve çocukları ile 2.5 aylık kaplanların bulunduğu alana geldi. Burada bol bol fotoğraf çektiren aile, yavru kaplanları sevdi.

#Mario Lemina
#Jean Michael Seri
#Galatasaray
#Radamel Falcao
4 years ago