|

Gomez: Kamp dönüşü hazırım

Mario Gomez, dün sabah sağlık kontrolünden geçti; öğleden sonra ise THY'nin tarifeli uçağıyla kamp için Avusturya'ya geçti. Gomez, birkaç gün idmanla hazır hale geleceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2015 Pazar
Güncelleme: 04:10 - 1/08/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez, dün sabah ilk olarak sağlık kontrolünden geçti. Bir takım testlere tabi tutulan Alman yıldızda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Siyah-beyazlı takımın yeni transferinin Quaresma ve Rhodolfo gibi Vodafone Arena Stadı'nı gezme programı, Gomez'in uçağının saatinin erken olması nedeniyle gerçekleşmedi. Gomez, THY'nin tarifeli uçağıyla Avusturya'ya uçtu. Mario Gomez'i Avusturya kampına arkadaşımız Yasin Yılmaz yolcu etti. Yeni takım arkadaşlarıyla buluşacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Gomez, bir an önce takıma alışmak istediğini kaydetti. Fizik kondisyon olarak çok iyi durumda olduğunu, birkaç gün sürecek kamp dönüşünde tam anlamıyla hazır hale geleceğini kaydeden Gomez, kısa süreli sohbet sonrasında Beşiktaş'ın Avusturya kampı için yola çıktı.



25 gol atar


Eski İtalyan yıldız Cristiano Lucareli, Gomez için kefil oldu. Alman yıldızın Beşiktaş'a transferi için konuşan Lucareli, Gomez'in Beşiktaş'a faydalı olacağını söyledi. İtalya 1. Lig takımlarından Pistoiese'yi çalıştıran eski golcü, "Kesinlikle uyum sorunu yaşamayacaktır. Fiorentina'da başarılı olamadı ama Gomez'in kalitesini sorgulamaya gerek yok. Belki Beşiktaş'ta 25 gol atabilir. Bu kesinlikle sürpriz olmaz" ifadelerini kullandı.




#Cristiano Lucareli
#Gomez
#Mario Gomez
9 yıl önce