|

Fatih Terim onay verdi, bonservisi alınıyor

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Uruguaylı sok bek Sracchi'nin bonservisini almak için harekete geçti.

Umut Yılmaz
08:59 - 6/11/2020 Cuma
Güncelleme: 09:25 - 6/11/2020 Cuma
Yeni Şafak
Fatih Terim ocak ayı transfer listesi üzerinde çalışıyor.
Fatih Terim ocak ayı transfer listesi üzerinde çalışıyor.

Yaz transfer dönemi biteli henüz bir ay olmasına rağmen Galatasaray transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı takım, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray’ı ilk hedeflerinden birisi geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde 1,5 yıllığına kiralık olarak gelen Marcelo Saracchi’nin bonservisini almak. Teknik heyet, performansından çok memnun olduğu Uruguaylı futbolcu için yönetime olumlu rapor verirken, 22 yaşındaki oyuncunun bonservisinin alınmasını istedi.


Pazarlıklar başladı

Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin, Saracchi’nin bonservisini elinde bulunduran RB Leipzig ile masaya oturduğu, ilk görüşmede Alman ekibinin genç oyuncu için 5 milyon Euro istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı takım, Saracchi için istenen rakamı yüksek bulurken, milli maçların için liglere verilecek arada bir kez daha pazarlık masasına oturacak. Başarılı sol bekin Galatasaray’da oynamaktan memnun olduğu ve İstanbul’da kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.

  • Galatasaray formasıyla 21 maça çıkan genç oyuncu, 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
#Galatasaray
#Saracchi
3 yıl önce