|

İçişleri'nden sosyal medyada 'Afrin' operasyonu

Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH), Jandarma Komando Birlikleri ile İç Güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca 819 operasyon yapıldı. Afrin operasyonuna yönelik, sosyal medyadan terör propagandası yapan 311 şahıs gözaltına alındı.

Yeni Şafak
11:30 - 29/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 29/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
571 sosyal medya hesabı ile ilgili çalışma yapılmış, tespit edilen 208 kişi hakkında yasal işlem yapılmıştır.
571 sosyal medya hesabı ile ilgili çalışma yapılmış, tespit edilen 208 kişi hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yapan 208 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Afrin operasyonuna yönelik sosyal medyadan terör propagandası yapan 311 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Terör örgütü propagandası yapan, bu örgütleri öven, terör örgütleri ile iltisaklı olduğunu alenen beyan eden, halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden, devlet büyüklerine hakaretlerde bulunan, devletin bölünmez bütünlüğüne ve toplumun can güvenliğine kast eden, nefret söylemleri içeren 571 sosyal medya hesabı ile ilgili çalışma yapılmış, tespit edilen 208 kişi hakkında yasal işlem yapılmıştır.

#TSK
#Zeytin Dalı Harekatı
#sosyal medya
6 yıl önce