|

Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma ve Yörük Ana imzalı TB 2 SİHA paylaşımı

TSK'nın Afrin'de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda etkin kullanılan yerli üretim SİHA'ların üreticisi Baykar Makine Teknik Müdürü Bayraktar, Kızılelma ve Yörük Ana imzalı TB 2 SİHA'ları paylaştı.

Yeni Şafak
00:09 - 31/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:28 - 31/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Baykar Makine Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.
Baykar Makine Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör örgütlerine yönelik başlattığı ve bugün 11. gününe giren Zeytin Dalı Harekatı tüm kararlılıkla devam ediyor.

TSK, bugüne kadar 649 teröristi etkisiz hale getirirken çok sayıda terör yuvasını da yerle bir etti. Harekatta terör yuvalarının yerle bir edilmesinde kullanılan mühimmatların yüzde 78'i yerli üretim olması dikkatleri çekiyor.

Teröristlerle mücadelede yurt içinde ve yurt dışında olduğu gibi Afrin harekatında da Baykar Makina'nın ürettiği yerli üretim olan silahlı ve silahsız insansız hava araçları (İHA-SİHA) etkili bir şekilde kullanılıyor.

Kızılelma ve Yörük Ana imzası

Baykar Makine Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı Kızılelma ve Yörük Ana imzalı TB 2 SİHA fotoğraflarıyla "Mehmetçiğimizin yanında, milletimizin hizmetinde... Bayraktar TB2 SİHA Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının imzasıyla..." ifadelerini paylaştı.


#Selçuk Bayraktar
#SİHA
6 yıl önce