|

Xiaomi’den akıllı kapı kilidi

Çinli teknoloji devi Xiaomi’den tahmin edilemeyecek bir ürün daha geliyor. Özellikle ürettiği telefon ve bilgisayarlar ile ön plana çıkan firma, arka tarafta birçok ürünün yanı sıra akıllı kapı kolu da üretiyor.

Yeni Şafak
11:19 - 30/11/2018 Cuma
Güncelleme: 11:26 - 30/11/2018 Cuma
Diğer
Kapı kolunun başlangıç kısmında yer alan parmak izi okuyucu 360 derecelik tarama açısına sahip ve 0.5 saniye içerisinde tarama yapabiliyor.​
Kapı kolunun başlangıç kısmında yer alan parmak izi okuyucu 360 derecelik tarama açısına sahip ve 0.5 saniye içerisinde tarama yapabiliyor.​

Nesnelerin İnterneti çalışmalarına tam gaz devam eden Xiaomi bu kez akıllı kapı kilidiyle tüketicilerinin karşısına çıktı. Xiaomi’nin zincir iştiraklerinden birisi olan Green Rice markasıyla piyasaya çıkan Aqara Smart Door Lock S2 Pro modeli, üst seviyeye yönelik özellikleri ile önceki iki modelden farklılaşıyor. Kapı kolunun başlangıç kısmında yer alan parmak izi okuyucu 360 derecelik tarama açısına sahip ve 0.5 saniye içerisinde tarama yapabiliyor.


Hürriyet'in haberine göre ev sahibi kilidi kimin açmasına izin veriyorsa onların parmak izini sisteme tanıtması yeterli oluyor. Ayrıca fiziksel anahtar yanında şifre ve elektronik anahtar ile de kapıyı açabiliyorsunuz.

Kapı kilidinde 8 farklı alarm mevcut. Yanlış parmak izi okunduğunda, anahtar deliği zorlandığında, farklı cisimlerle açmaya çalışıldığında, anahtar içeride unutulduğunda veya kilitlenmediğinde alarm devreye giriyor. Kilit ise global 6068 standardına uyumlu.

#Xiaomi
#Akıllı Kapı kilidi
#Aqara Smart Door Lock S2 Pro
5 yıl önce