Ak Parti İlçe binasına yürümek istediler
11:23, 26/02/2014, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:26, 29/03/2017, Çarşamba

Ak Parti İlçe binasına yürümek istediler

Yaklaşık 500 kişilik bir grup, dün saat 19.00''da Kadıköy Altıyol''da toplandı. Kalabalık, daha sonra Bahariye Caddesi''ne doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında "Her yer rüşvet, her yer yolsuzluk" şeklinde slogan atan grup, önce Rıhtım Caddesi''ne daha sonra ise geri dönerek tekrar Altıyol Meydan''a geldi. Grup bu kez de Söğütlü Çeşme Caddesi üzerinden Ak Parti İlçe binasına yürümek istedi. Altıyol çevresinde önlem alan çevik kuvvet polisi kalabalığa tazyikli su, biber gazı ve boyalı mermi ile müdahalede bulundu. Eylemciler ise polise havai fişek, taş ve şişe atarak karşılık verdi. Müdahale sırasında bazı göstericiler Bahariye Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinin camlarını kırdı, bankanın dışında bulunan bankamatiklere zarar verdi.

Başlıklar :
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026